Arama sonuçlarınız

1. C

RS200 yıkadıkdan 1 gün sonra çalışmadı

rs200 motorum var motoru yıkadım ve 20dk kadar sürdüm kullandım ardından evimin yanına park ettim ve yıkadıktan 1 gün sonra motor sürmek için çalıştırmayı denedim , gösterge ışıkları yanıyor ama marş basmıyor hiç ses yok tık yok , bazı kişilere sorduğumda ise vitesi 2 ye at vurdur dedi denedim...
  2. C

RS200 BMW maskesi alımı

rs200 daha iyi görünmesi için maske almayı düşünüyorum Türkiye'de bulmak çok zor Hindistan'dan sipariş etmek istiyorum ürün Türkiye'ye göre çok ucuz ama kargo fiyatı sıkıntı. ürün 400 tl falan Türkiye'de 3000 e satıyorlar oda bulursan birkaç kişi ortaklaşa sipariş etsekmi diye düşünüyorum maske...
  3. C

Debriyaj balata segmansız motor nasıl

RS200 motorumun debriyaj balatasını değiştirmek için bir ustaya gittim adam değiştirdi ama resimdeki motorun içinden çıkan debriyaj balata segmanını geri koymadı onları neden geri takmadığını sorunca boşuna usta olmadığını kafana takma falan dedi, internette segmansız motor balata diskleri...
  4. C

djı osmo 4 bilgisayara bağlama

arkadaşlar kamera aldım ve dosyaları pc ye kayıpsız aktarmak istiyorum kameraya ve pc ye kablo bağlıyorum ama sadece kamera şarj oluyor otg bağlantısı olmuyor 3 kablo ile denedim 3 ündede olmadı
  5. C

DJI osmo 4 micro sd kart önerisi

Kamera aldım ama çekim yapmak için sd kart gerekti az bişey fiyatlara baktım 1 videoda en az 100 mb/s okuma yazma hızı lazım diyor 4 k cekmek için şu özellikte sd kart olmalı gibi şeyler diyor hangi sd kartı almam uygun olur f/p olarak
  6. C

Djı osmo action 4 alınır mı

Motosiklet kullanıyorum arada Instagram'a video atmak için DJI Osmo Action 4 almayı düşünüyorum. Bütçem 15k, bütceyi biraz gecerek 17000 TL'ye adventure combo paketini alacağım. Belki motorun arkasına kamera direği bağlar öyle cekim yaparım. Fazladan batarya da işime yarar. Kullanım süresi 50dk...
  7. C

İstanbul küçükçekmece motor alımı

İstanbulda küçükçekmecede 2.el rs200 alacağım ilk motorum ve motorum olduğundan tam anlamıyorum benim ile birlikte anlayan birisi destek için birlikte bakabilir miyiz. O çevrede gelip bakabilcek birisi var mı.
  8. C

Telefon tutucu önerisi

aklımda bunu almak var knmaster tt-820 almak var bunun dışında bu fiyata daha iyi dediğiniz telefon tutucu varmı
  9. C

2.el rs200 mü yoksa 0 rs200 ug mi

Aklımda 2025 model 5bim km de 140kya rs200 almak vardı , evde bir miktar altın bırakmıştım ailem bir sebepden altınlarımı bozdurup kullandı babamda askerden dçndüğünde sana geri veririm demişti askerdede bir miktar para biriktirdim. Babamda 2.el alcağına sana geri verceğemiz altınların üstüne...
  10. C

İlk motor rs200 ug alınır mı

Suanda yedek astsubaylık yapıyorum mayıs ayında terhis olup motor almayı düşünüyorum uzun süre binebilceğim değiştirmem gerekmicek birşey arıyorum motor siğorta ekipman lar için max 300k bütcem var aklımda şunlar var 1.2.el rs200 temiz düşük kmde 130-140k verip toplamda max 200k harçayıp...

Yeni mesajlar