Arama sonuçlarınız

1. S

motorum viteste çalışmıyor

merhabalar, um 250 renegade vegas ım var. son zamanlarda ayaklığı kaldırıp debriyajı sonuna kadar çektiğim halde motor çalışmıyor. vitesi boşa alınca çalışıyor, işin ilginç tarafı hemen akabinde vitese alıp stop edip tekrar debriyaj çekili olarak çalışıyor sebebini anlatabilecek olan var mı?
  2. S

zincir yağı için servis yada kendim?

iyi akşamlar, um250 yi alalı neredeyse 2 ay ve 500 km oluyor. sizlerden burada öğrendiğim her 500 km de bir zinciri yağlamak lazım. bir arkadaşın dikkati sayesinde motorun orta ayağı da olduğunu gördüm şimdi sorum ilk yağlama için servise gidip ilk 500 km de olumsuzluk olarak gördüğüm noktaları...
  3. S

acelen ne scooter cı?

arkadaşlar sizlerle sıcağı sıcağına yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. bugün bayiden sıfır aldığım 3 yaşındaki motorun muayesini yaptırdım, dönüşte bilenler için antalya hal kavşağından çevre yoluna sola döneceğim. ışığa gelirken aynadan baktım bir scooter solumdan girmeye çalışıyor ama...
  4. S

Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

herkese selamlar, yeni motoruma kavuştum, alır almak bakımını yaptırdım. uzun zamandır vitesli sürmediğim için ilk başta (arka fren diye debriyaja asılmak gibi ) acemiliklerim oldu ama çabuk atlattım. henüz iş yoğunluğundan 80 km kadar kullanabildim şehiriçinde. 6000 devir sonrası sağlam...
  5. S

UM Renegade 250 Vegas tavsiyesi

Dostlar, arkadaşlar, bilen dayılar, um renegade 250 vegas versiyonunu almayı düşünüyorum 2023 model sıfır km 12 ay vade farksız taksit, iyi fiyat ne dersiniz? süren deneyimleyen var mı? 110 kg ağırlığımla üstündeyken uçup kaçmayacağını biliyorum, bilinmeyen falsosu var mı? yedek...
  6. S

çöp?

???
  7. S

Apec Apx7 satın aldım

merhabalar, uzun araştırmalar sonunda apex apx7 aldım, aranıza katıldım. şimdilik sadece 150 km yol yaptım. çok yazabilecek bilgim yada izlenimim oluşmadı ama ilk etapta şunları söyleyebilirim. motosiklet beygirine göre hızlı, ciğerli. ciddi eğimdeki rampada bile 80 e kadar banamısın demeden...
  8. S

125cc - 150 cc scooter önerisi

Dostlar merhaba, motosiklete yeni başlayacak bir gönüllüyüm. ehliyete de yazıldım ilk dersim yarın. 48 yaşında 1.78 boy ve 115 kg. detaylı yazıyorum ki siz değerli bilenler yardımcı olurken kriterler belli olsun diye. bütçem 140.000 tl. daha da yükseltme şansım yok. ikinci el de istemiyorum o...

Yeni mesajlar