Arama sonuçlarınız

1. BruceWayne

Brixton projelendirmesi Ve fikir çalışması.

Arkadaşlar herkese merhaba, Bazılarınızın bildiği üzere (bilmeyenler için LİNK belli zaman'nın ardından yeniden motosiklet kullanmaya başlamış, aranıza dönmüş bir arkadaşınızım. Genel olarak hikayem ve durumum ŞU şekilde. Şimdi ben bir süredir kullanmakta olduğum Cromwell 125'i Sunray 125'e...
  2. BruceWayne

Minik bir tavsiye.

Merhaba değerli MT Ailesi üyeleri, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Sözü fazla uzatmadan müsaadenizle konuya giriyorum. Zira forumda uzun yazıları okumama gibi bir huy birliği söz konusu ama sizden ricam lütfen bir beş dakikanızı ayırarak göz gezdirmeniz olacaktır. Şimdiden hepinize teşekkür...
  3. BruceWayne

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

Merhaba arkadaşlar. Ben kendimi bildim bileli İstanbul da yaşamaktayım. Yani İstanbul da doğdum. İstanbul da büyüdüm. İstanbul da okudum. İstanbul da evlendim gibi. Doğma büyüme İstanbul'lu olmama rağmen hala gitmediğim yerleri ve semtleri vardır, olacaktır. Özellikle son on yıldır eğer...
  4. BruceWayne

Bir kaç soru ve Bilgi paylaşımı.

Merhabalar değerli forum üyeleri. Müsaadenizle size sormak istediğim bir kaç soru ve almak istediğim bazı bilgiler var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler, keyifli forumlar. Şu an Brixton Cromwell 125 kullanmaktayım. Her ne kadar motosikletimden memnun olsam da bazı...
  5. BruceWayne

Sayın MT Ailesine Sevgiler, Selamlar.

Merhaba değerli forum üyeleri, İsmim Kağan ve İstanbul'da yaşamaktayım. Şu an 2023 ABS'li model olan bir Brixton Cromwell 125 kullanmaktayım. Yaşım 36 ve yaklaşık 13 / 15 senelik bir aktif kullanım süresine sahibim. Kilometre olarak hiç hesaplamadım ama İstanbul Almanya, İstanbul İtalya...