Arama sonuçlarınız

1. T

Django evo 125 mu Lambretta x250 mi

Lambretta x250 ve Django evo 125 arasında kaldım cc farkı hariç bu motorların kronik sorunları veyahut yedek parça problemlerini bilen var mı hangisi alınabilinir bu markaları daha önce hiç kullanmadım bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
  2. T

SYM Joymax Z Plus piyasası

Merhabalar bir müşterimde 2023 bir sym joymax z plus var piyasasının alt bi rakamına vericek 4 bin km de sormak istediğim şu büyük ihtimal al sata alıcam bunu piyasası olan bir motor mu , arıza veya kroniği varmıdır alacağım rakamda 150 bin tl bu arada çok bilmiyorum piyasasını
  3. T

kaza yaptıktan sonra araç mahrumiyeti davası

Öncelikle Merhaba, 24.11.2025 de bir kaza yaptım 4 şeritli yol en sağda ben , yolu kaçıran arkadaş en sol şeritten en sağa yatay bi şekilde atlamasıyla birlikte ve haklı bulundum motorum perte ayrıldı kazanın üzerinden 76 gün geçti 1 hafta önce pert için bir ücret belirlediler fakat itiraz ettim...
  4. T

hasar dosyası için yasal süre

Merhaba 10/12/2025 tarihinde karşı tarafın trafik poliçesinden hasar dosyam açıldı ve bu gün toplam 42 gün oldu hala bir neticelendirilme söz konusu değil ekspertiz ve sigorta şirketlerinin dosyayı kapatması için bir yasal süreleri var mı varsa da nereye şikayette bulunabilirim.
  5. T

sıfıra yakın motosiklet ile yapılan kaza

Merhaba yaklaşık bir ay önce kaza yaptım motorumu kazadan yaklaşık 1 buçuk ay önce sıfır honda bayisinden aldım motor FORZA 250 - ÇANTASIZ merak ettiğimde şudur motorum 1400km de ve karşı taraf %100 suçlu motor şuan tamircide büyük ihtimal perte çıkacak gibi duruyor pert ödemesini 1400 km olan...

Yeni mesajlar