Arama sonuçlarınız

1. B

A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R

Selamlar, Öncelikle toplamda 10 bin km motorla trafik tecrübem bulunuyor bunun 1600KM'si vitesli motorda Honda CB125F. Önümüzdeki sene A ehliyetim olacak ve o süre boyunca hem yaz boyu eğlenmek, tecrübe edinmek için geçiş motoru bakıyorum. Benim için önemli parametre ise 1 sene sonra...
  2. B

İlk vitesli motor tercihim. (NS 200 UG2 - NHT 200 - RTR V4 200)

Merhaba arkadaşlar bugün motor almaya gidicem ilk viteslim olucak beklentim ise istanbul şehiriçi işe git-gel, haftasonları arkadaşlarla şilede kamp maksimum bursaya git-gel yapmak. 1.5 sene sürüp daha üst segment düşündüğümden motorun ikinci elinin ölü olmasını istemiyorum. Aklıma 2-3 model...
  3. B

Honda GB350S/Rebel 500 gibi motorlar neden ülkeye gelmiyor

Arkadaşlar hondanın bu motorları neden ülkemize getirilmiyor türkiye'de çok fazla bu tarz motor arayan insanla karşılaşıyorum ayrıca bu modelleri bilmeyen görünce de olsa kesinlikle alırdım diyebilecek potansiyel kitleden bahsetmiyorum bile. emisyon bilmem neyden bahseden olmuş da avrupada şuan...
  4. B

Hangi motoru almam gerekiyor bilmiyorum çok kararsızım

Merhaba arkadaşlar, 3 4 aydır 80 cc scooter kullanıyorum bununla 4 bin kilometre yol yaptım ekim sonunda A2 ehliyetimi alıcam ve motoru yenilemek istiyorum ancak hangi motor alıcağımı bir türlü kararlaştıramadım. İstanbulda yaşıyorum haliyle alıcağım motordan beklentimin temeli şehir içinde...

Yeni mesajlar