Arama sonuçlarınız

1. K

Kan verdikten sonra Motosiklete binilirmi?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar düzenli olarak 3 ayda bir kan veriyorum sağlığa faydalı deselerde ben bir yandanda zararı olduğunu düşünüyorum kandaki değerlerin ve vitaminlerin eksileceğini düşünüyorum yan etki olarakta motosiklette çabuk üşüme,motosiklet kullanırken tansiyon düşmesi ve işin...
  2. K

A2 ehliyetle yüksek cc motor kullansak sıkıntı olurmu?

Selam,A2 ehliyetle biliyorsunuz 35 kw ye kadar olan motosikletleri sürme hakkı veriliyor mesela 400cc olup 40kw olan bir motoru a2 ehliyet süremez, bir çoğunluk 600cc diye biliyor,peki şimdi Yamaha R6 600cc ama 90 kw lik bi motor.A2 ehliyetle bu makineyle çevirmeye girsek ayıkırlarmı? Polis...
  3. K

2.Motorumun lastikleri neden kendi kendine iniyor

Hayırlı akşamlar garajda ara sıra kullandığım 4.000 km de bir motosikletim var geçen sene sıfır almıştım lastikleri michelin 10 gündür çalıştırmıyordum az önce inip aküsü çalışsın diye motoru 5 dakika çalıştırayım dedim bu arada lastikleri kontrol ettim motoru orta ayağa alırım her zaman öyle...
  4. K

Motosiklet titreme ve sarsıntı yapıyor usta çözemedi?

Hayırlı günler motosikleti ustaya getirdim dün fren gitmişti balata komple bitmiş diski yemiş disk balata değişecek titreme ve sarsıntı yapıyordu debriyaja baktı önceden çözememişti özellikle trafikte dur kalkta ve çok yavaşken sarsıntı yapıyor sarsıntı yaparak kalkıyor motosiklet...
  5. K

Arka fren neden boşalıyor anlayamadım?

Hayırlı akşamlar yaklaşık 3 gündür özellikle 100 ü geçtikten sonra arka fren gevşiyor tutmuyor pompalıyodum kendine geliyordu sonra tekrar aynı bugün dar çıkıntılı biryerden geçerken motorun sağdan egzozu kurtarmayınca motoru sola yatırdım geçebilmek için geçtiğim yerde zemine yüksekteydi sonra...
  6. K

Sivil Polisler trafik cezası yazabiliyormu

S.a önümde sivil minibüs ağır ağır gidiyordu sinirlenip üst üste çek bırak yaparak kornaya bastım sağından geçtim geçer geçmez çakarları ve polis sirenlerini çalıştırdı memlekettede herkes polis olmuş acaba ceza yazabilirmi diye kafama takıldı bana uyuz olduysa ceza yazabilirmi sivil bir...
  7. K

2001 model cbr 1100 xx

Bugün honda cbr 1100 xx motora denk geldim gerçekten ürkütücü bir tipi var motorun,seside öyle.Yeni racinglere göre çok sakat bir motor olduğunu söyledi sahibi profesyonellik ister dedi bu makineye bayıldım ama
  8. K

Motora birşey olurmu?Antifriz boşalmış

Konu açmıştım kimse görmemiş arkadaşın motorun genleşme tankındaki hortum kopmuş antifriz boşalmış eli girmiyormuş hortumu takmaya beni aradı sordu motorla 10 km gitmiş birşey olmamış bende hararet yaptırma birşey olmaz dedim kullanmaya devam ederse bir sıkıntı olurmu
  9. K

Genleşme tankının hortumu çıkmış antifriz boşalmış kullanmaya devam ederse sorun olurmu?

Arkadaş aradı az önce bana sordu bende hararet yaptırma dedim foruma sorayım dedim takamıyormuş eli girmiyormuş 10 km falan kullanmış bir sıkıntı yok dedi, birşey olurmu? Olursa ne olur? 1759080676 Kim yardımcı olabilir? 1759084288 Cevap verebilecek kimse yokmu
  10. K

Kask altına bandana veya balaklava takmak mantıklımı?

Kask büyükse bandana takarak kaskın tam oturmasını sağlayabilirmiyiz? Bide bu bandana ve balaklavalar saçımıza hava girmesini engellermi sonuçta kaskın hava girişleri ne kadar etkili olabilir zaten kaskların saç döktüğünü düşünüyorum bandana falan takarsak dahada havasızmı kalır önerileriniz nedir?
  11. K

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

Selam ben uzun süre kask takınca yüzüm uyuşuyor, ve saçlarım seyrelmeye başladı yaş 32, tesadüfmüdür bilmiyorum ama kask taktıktan sonra saçlarım seyreldi kask takarken çıkardıktan sonra bile yüzüm ağrıyor yüzüm uyuşuyor,gözlerim ağrıyor sanki bende sağlık sorunu yarattı kask takmak. Ayrıca...

Yeni mesajlar