Arama sonuçlarınız

1. Kastamonuli

CG Piston strok karşılığını bilen varmıdır?

Bu stroklu pistonlar 14 stroktan 10 a kadar çift sekman 8 tek sekman olarak gidiyor. Anlaşıldığı üzere 8 e gittikçe kısalıyor piston da hani neyin stroğu? Ne 8 strok tam olarak, veya 10. Bu stroklu pistonların metrik karşılığını bilen yada anlamını bilen varsa çok sevinirim. Kimse yazmıyor...
  2. Kastamonuli

CG 150 vuruntu mekanik tarzı ses ne olabilir

https://pin.it/NH0uqTBpQ -Motorun Çalışır halde videosu Motor kısmını kendim topladım, üst kapak, piyano subap itici miller değişti piston değişti krankta oynama yok ne aşağı yukarı ne sol sağ. Motor ısındıkça azaldı biraz ama bariz bir şekilde devam etmekte.. Subapları 0.10-0.10 olarak...
  3. Kastamonuli

Otoparktan alınan 7-8 yıldır yatan 150KN projesi

Bu fotoğraf motorun ilk hali değil kesinlikle cafe racer tarzı birşeye dönüştürmeye çalışıyorum şuan uğraştığım ikinci proje. şasesini kendim beyaza boyadım çok mükemmel değil kesinlikle ama idare ediyor. Motor orjinal olarak duruyor aldığımda piston kitlemişti, yeni piston alıp taktım aynı...
  4. Kastamonuli

CG subab şişi yamultma??

Elimde piston hariç orjinal 125 lik Kuba CG var, fabrikasyon parçaları orjinal, pistonu 56.50mm bir piston ile değiştirdim, subab ayarı yaptım, külbütor kapağını kapatmadan motoru elimle çevirdim piston normal oynuyordu fakat motor dönüp subablarlı açmaya başlarken sıkışmaya başladı elimle...
  5. Kastamonuli

CG yi Üstten egznatirkli yapma çalışması 🙃

Bildiğiniz üzere her cg motoru alttan egznatirkli dir. Bir tanesi hariç. Drift bloğu cg ile aynıdır fakat üstten egznatirkli dir. Falconun bazı modelleri de bu bloğu kullanılır. 180-200 lük motorları olan falcon modelleri mevcut. CG ile drift arasında sadece 3 fark var. Silindir Kapak Ve krank...