Arama sonuçlarınız

1. C

10w-30 Scooter Yağ Tavsiyesi

Merhabalar, ikinci el 2023 model, 6.000 km’de, SYM ADX 125 motosiklet satın aldım. Motor yağı ve şanzıman yağını değiştirmek istiyorum. Yağ tavsiyesi için yardımcı olursanız sevinirim. Motul 10w-30 scooter power hiçbir yerde bulamadım. Varsa güvenilir satıcı tavsiyesi de olur. Teşekkürler.
  2. C

Peugeot Tweet 125 GT nasıldır?

Herkese merhaba, motorumu sattım yeni motor arayışındayım. İkinci el, 2023 model, Tweet 125 GT buldum sarı sitede ancak bu motorla ilgili pek bilgim yok. Ön ve arkada ABS var mıdır? Tweet 200 ile çok farkı var mıdır? Genel olarak nasıl motordur? Düşük km 80-90bin TL aralığında alınabilecek...
  3. C

SYM Jet 14 Evo Plus ve Honda SH125i arasında kaldım. Sizce hangisi?

Merhabalar, iki motosiklet arasında karar veremiyorum. Sh tabii ki daha kalitelidir ancak görünüş olarak SYM Jet 14 ve Jet x modelleri daha cazip geliyor. İnmesi binmesi kolay ortası tünelsiz, en az 14 inç tekerlekli, mutlaka ABS fren sistemli scooter arayışındayım. Bu iki modele çok yakınım şu...
  4. C

KYMCO Dink R 150 mi SYM Jet 14 200 EVO Plus mı?

Merhabalar, motosiklet tecrübem pek yok. Bu iki motor arasında kaldım. Bunlara ek olarak Jet x 125 veya fiyat performans, sorunsuz ve teknoloji olarak biraz güncel, mutlaka on ve arka ABS olan model tavsiye ederseniz ona da açığım. Bütçem 200 bin tl bandında ancak taksitli bu rakamlara...