Arama sonuçlarınız

1. mertgencc

Arkadaşlar ehliyet yenilemede kafam karıştı

2013 yılında b sınıfı ehliyeti 2015 yılında a2 ehliyeti aldım, şimdi ehliyet yenileme sürem geldi harçlarda kafam karıştı. Randevu sayfasında vakıf hizmet bedeli + değerli kağıt bedeli yazıyor. bir de altında a2 sınıfı için harç ücreti veri tahsil yetkisi b sınıfı harç ücreti ayrı ayrı toplamda...
  2. mertgencc

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Sevgili dostlar, Ülkecek zor zamanlardan geçsekte, hepimizin kalbi biraz yaralı, biraz da umutla dolu. Böyle zamanlarda bizi bir araya getiren manevi günlerin kıymeti daha da artıyor. Bu gece Mevlid Kandili… Hepimizin dualarının kabul olmasını, kalplerimizin huzur bulmasını dilerim. 🙏 Ben de...
  3. mertgencc

Baga değişimi performansı arttırır mı ?

10 senede 25k km yaptğım, sadece uzun yol yaptığım bir motorum var eski bagaları bando bagalarla değiştirip uzun yola çıkacağım maksimum 140ta kesiciye giriyor sizce baga değişimi performansa olumlu yansır mı ? Daha önce hiç bagaları değiştirmemiştim, mitsubishi kayış aldım, onunla birlikte...
  4. mertgencc

En kaliteli Kayış Markası Nedir?

2016'dan beri bindiğim sym joymax 250i motorumun kayışını değiştireceğim öneriniz ne olur?
  5. mertgencc

M ehliyeti almak sadece bana mı saçma geliyor?

Kuzenimin b ehliyeti var illede küçük bi motor alayım kafasında iyi abi diyorum araştırmış m ehliyeti alıcam diyo, dedimki a2 al en mantıklısı fikrin değişir, 50cc motor seni kaldırmaz zevkini alınca illaki yükseltmek isticeksin anlatamıyorum, bi bakim dedim m ehliyeti nedir diye para tuzağı...

Yeni mesajlar