Arama sonuçlarınız

1. Emre_Seles1

Radar Cezası Hk.

Öncelikle Herkese merhaba, geçen günlerde talihsiz bir şekilde 9000 tllik oldum. edirnede balkan yerleşkesinden şehir merkezine giden kısımdaki yolda 70 tabelası var ancak polisler radar kurmuş ve bende o radara 80 km hız ile girdim. Bu da 70 tabelası olduğuna dair bir kanıt bunun haricinde...
  2. Emre_Seles1

Motor kulakçıkları kaynatılabilir mi ?

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar 2 gün önce motorla giderken peglerden titreşim hissetmeye başlamıştım (Normalde peglerden vs hiçbir şekilde titreşim gelmiyordu) bir sıkıntı olduğunu anlayıp kenara çektim motor kulakçıklarının kırıldığını farkettim ve motor ustasına götürdüm. (Motoru...
  3. Emre_Seles1

Raider 125 4-6 bin devirde fazla titreşim ve zırıltı sesi

Arkadaşlar 7400 de raider var motoru bakımlarını 6500 de yaptırdım (Motoru 6000 de 2. el uzun yol yapan bir abiden aldım motor garajda yatıyordu bakımını yaptırıp hanımının baskısıyla satmaya karar vermişti o yüzden motor yatıyordu, birebir yerinde görüp almıştım) Yeni olmaya başladı bu durum...
  4. Emre_Seles1

koruma demiri,denge topuzu ve fren manetindeki sürtmeler motoru satmaya engel olur mu?

Arkadaşlar bende raider125 var, bugün belediye sağolsun iş çıkışı ara yoldan çıkarken, yere saçılan kumlar yüzünden motorun arka tekeri kaydı (Naylon fabrika tekeri) yüzünden tam toparladım derken motor devrildi ve başlıkta yazdığım yerlerde sürtmeler oldu başka hiçbir yerinde sıkıntı yok sizce...