Arama sonuçlarınız

1. E

Tk03 marş basınca ses geliyor

Marş basınca bi cızırtı sesi geliyor farklı akü denedim gücü yetmiyor diye yine aynı https://www.sikayetvar.com/kuba-motor/kuba-tk03-motor-mars-sorunu-video Bu videodaki gibi oluyor
  2. E

Egzoza bulaşık teli sokmak

İnternetten egzoz aldım alırken sessiz ibaresi bulunmasına rağmen abarth egzoz gibi bağırıyor iade süresini geçtiği içinde iade edemiyorum abilerimden duymuştum önceden egzoza bulaş teli sokunca sesini azalttığını söylemişlerdi sadece bir efsane mi yoksa gerçekten oluyor mu
  3. E

Altay moto güvenilirmi

Şikayet varda birşey bulamadım daha önce alışveriş yapan varmı
  4. E

Stil moto güvenilirmi

Trendyolda 2100 olan bir parça orda 1100 tl daha önce ordan alışveriş yapan oldu mu
  5. E

İyi Cg egzozu önerisi

TK 03 için alacağım sesi iyi olsun istiyorum Dün motoru katalizör boşaltmaya götürdüm 800 TL para istedi ben de az daha koyarak egzoz alırım dedim
  6. E

Oksijen sensörüne lehim yapılırmı

Kablosu tam ucundan kopmuş arkadaş lehim yapılır dedi ama normal demircinin yapabileceği bir lehimmi yoksa ustaya götürmem gerekir mi
  7. E

Oksijen sensörü sıkışmış nasıl sökebilirim

Tk 03 motor var enjeksiyonlu dan karbüratörlüye dönme bildiğim kadarıyla oksijen sensörü bir işe yaramıyor ben de sökmek istiyorum ama vidası sıkıştığı için sökemiyorum ne yapmalıyım

Yeni mesajlar