Arama sonuçlarınız

1. S

Gezi Önerisine İhtiyacım Var

Selam arkadaşlar 16 mart pazartesi nasipse 1 haftalık geziye çıkacağım. İlk gün Manisa-Bodrum yapıp, 22 mart pazar gününe kadar Bodrum base olacak şekilde o civarı gezeceğim. Genel olarak bi takım yerler yazdım kenara, akyaka köyceğiz vs. Lakin bi şeyler eksik hissettirdi. -Manisa-Bodrum...
  2. S

Yan Çanta Sorunsalı

Normalde ne var ne yok arka seleye sarar gezerdim ama bu sefer artçılı bi uzun yol planım var. Arka çanta olarak SHAD TR41 düşündüm, fiyat/performansı çok iyi duruyor. Yan çanta konusunda ise bi hayli tıkandım. Shad SH23+3P yan çanta demiri 15k yı buluyor. GP 26lt plastik yan çanta+ demiri ise...
  3. S

Kafam patates oldu

Şu 400k bandı 2. elde çok garip. Tıpkı 20 li yaşlar gibi. 10 yaşına gelmiş 50k km de Africa Twin de alabiliyorsun, düşük km Tracer 7 de. Bi bakıyorum, şu Triumph trident/tiger 660 lar çok dehşet geliyor gözüme. Kalitesi, sesi, sağlam bloğu vs, lan diyorum parça-servis-2. el.. 20k km lerde Hornet...
  4. S

Elma, armut, cl250 vs adv250

125cc motordan biraz sıkılmış vaziyette ilanları geziyorum. 200k bütçem var. 250 cc bakıyorum. Çine tövbe ettim, hindistan belki. Bajajlar gözüme güzel geliyor. 200k blok ellemeden devam eden de var, 20k km de motor yiyen de var, akü ve tps sensöründen dolayı hiç süremeyen de:) o yüzden...
  5. S

Hondasının da Japonunun da..

Geçen sene güç bela bi kuba cristal almıştım. 2.5k km kullandım, servislerin rezilliği yüzünden sattım. Çin malına da tövbe ettim. Gittim borç harç honda CB125F aldım. Aynı güçte motorlar, 3 kat fazla para ödedim. Kafam rahat olsun, kaliteli hizmet alayım, derdim olduğunda çözüme gidilsin diye...

Yeni mesajlar