Arama sonuçlarınız

1. S

Motul benzin katkısı

Arkadaşlar birazdan resminde görülen ürün hakkında bilgisi olan var mı amacı nedir karbüratörü motoru temizler mi bilgisi olan cevap verirse sevinirim https://resimburda.com/resim/i6852abffaf338
  2. S

80 cc rks rico 100 veya üstü yapmak mantıklı mı ?

Arkadaşlar rks rico 80 cc motorum 100 cc veya üstü yapmak mantıklı mı sizce yaptırdım zaman bizde ne gibi artısı olur şanzıman dişlisi 17 49 ile değişti şuan 75 de giderken çok rahat gidiyor titreme vs yok 100 cc olunca 100 veya üstünü görürmüyüz motor da
  3. S

Merhaba

Arkadaşlar 80 cc scotter bir depo yakıt ile kaç km yol yapar bir türlü hesaplayamadım kafama takıldı durdu bilene sorayım dedim en iyisi deposu kaç litre alır bir türlü çözemedim
  4. S

Selam aleyküm dişli için yardım

Arkadaşlar rks rico 80 cc için 17 49 performans şanzıman dişlisi aldım montajını yaptım 7 gram baga ile yola çıktım sanki biraz yavaşladı gibi amacını da anlamadım dişlinin bagası 8 gram mı yapayım 6 gram baga mı takayım nerde hata yaptım değerli fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
  5. S

Selam aleyküm

Arkadaşlar rks rico 80 cc için 17 49 performans dişlisi sipariş verdim motora katkısı olur mu kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim hızda artma motorda rahatlama olur mu parçayı aldım diye pişman olurmuyum
  6. S

Arkadaşlar selam aleyküm

Selam aleyküm arkadaşlar motor da 8 gram baga takılı idi bende 6 gram baga taktım motor titremeye başladı kalkışlar da özellikle hafif baga mı ağır baga mı etkili olur motor 80 cc scotter birde motor giderken sola çekiyor motor da direksiyon da boşluk var kornaya bastığım da ışık çoğalıyor frene...
  7. S

Arkadaşlar elf 10w 40 yağ motora olur mu ?

Arkadaşlar petrolden 10w 40 yağ aldım elf marka motora olur mu adam olur diye verdi shell 15 50 yağ koydum yeni içime sinmedi hangisi daha iyi olur motor için 10 40 kutusu üzerinde araba işareti var kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim araların da ne gibi fark...