Arama sonuçlarınız

1. D

Tavsiye

Bir arkadaş sürekli konu açma demişti ama, açılan konulardan devam etmek tam olarak verim sağlamıyor maalesef kusura bakmayın şimdiden. Asıl konuya gelecek olursamda, pazartesi günü bayiden r25 çıkartacağım ölmez sağ kalırsak :) Daha önceden çıkartan illaki vardır özellikle alınması gereken...
  2. D

Bir yeni konu daha

Selamlar arkadaşlar, Yeni bir motor alacağım için bir konu açmıştım karar kıldım sonunda. R25 olmayı düşünüyorum. Lakin şu anda aklıma takılan konu şu 25 model sıfırı 387k şu anda 2. el piyasasıda nerdeyse 350-380 arası. 0 alıp bayiden çıkartmak nedense daha çekici geliyor. Çünkü genelleme...
  3. D

R25vs450SR

Dostlar belki hatırlarsınız başka konularımda vardı maalesef başaramadık. Şimdi her şeyi ayarladım 300k gibi bir bütçem olacak. 2. el olarak r25 mi 450sr mı alsam diye kafam çok karışık. Fikirlerinize önerilerinize açığım. Motoru işe gidip gelirken ve gün içindede kullanıcam. Sürekli olucak yani...
  4. D

0 motoru 200-250 km hemen kullanmalı mıyım?

Arkadaşlar herkese selamlar. Bilen bilir bir süredir motor alma konusunda bir sürü fikir aldım sizlerden, kafamdada her şey netleşti. Nasipse bu hafta içinde motoru alacağım. Şimdi farklı bir konuyla geldim sizlere. Kuşadasında ikamet etmekteyim şu anda, alacağım motor yaklaşık 200-250 km...
  5. D

Son fikir alışverişi :)

Değerli arkadaşlar, son olarak Aprilia457’nin zamlanmasından sonra kafam karışmıştı. Lakin şimdi kafam net çekeceğim krediyi arttırarak Aprilia RS457 ve ya Honda CBR500R arasındayım hondayada zam geleceğini söyledi yakınımdaki bayı 500.000 civarında olacağı söylediler. Ama sarı sitede hala 450...
  6. D

Aprilia RS457

Arkadaşlae iyi forumlar herkese. RS457 aktif kullanan dostlar varsa motor hakkındaki fikirlerini ve maceralarını dinlemek isterim. İyi forumlar :)
  7. D

A2 sınıfında racing motor önerisi

Öncelikle herkese iyi sürüşler. Kafamı kurcalayan bir soruyu sormak istiyorum sizlere tavsiye ve önerilerinize açığım. Aklımda RC390 almak var ama r25 de o fiyatta yine biraz bütçeyi arttırarak CBR500 de olabilir. Fikirleriniz önemli, iyi forumlar.

Yeni mesajlar