Arama sonuçlarınız

1. M

rs200 motoruma lastik önerisi

motorumun lastiklerini degistirmek istiyorum aklımda michelin pilot street ile diablo rosso 3 var sanırım rosso almayı dusunuyorum sizinde fikirlerinizi duymak isterim ve arka lastik sanırım 130 ebatında 140a cikarmayi dusunuyorum sizce cıkarmalı mıyım
  2. M

rs200 motorumda tahminimce debriyajımdan kaynaklı bir sorun

motorum 9200 kmde yalan yok motorumu biraz zorladım motorun kalkışında bi sorun yok fakat debriyajın sertleştiğini hissettim ve giderken 7-8bin devirden sonra gaz vermeye devam ettiğimde sanki motor boşta gaz veriyormuş gibi sesi geliyodu ve hızı pek yükselmiyodu 6. viteste 150 gören motor 111de...
  3. M

aksiyon kamerası önerisi

aksiyon kamerası önerileriniz neler siz hangi kameraları kullanıyorsunuz? ikinci el gopro 9 almayı dusunuyorum aslında. ikinci el almayı onerir misiniz? butceyi cok yormayacak kıvamda
  4. M

pulsar rs200 rodaj bakimi fiyati hk.

Sifir aldigim rs200 motorumun rodaj bakim zamani gelmisti dun gittim bakimini yaptirdim. motorun aynalari gevsiyordu vs. o sorunlari duzelttirdim ayrica ve 3000 TL para alindi. Cevremde buna cok vermissin dolandirilmissin sikayet et diyen var gitmissin iyi yapmissin diyen var servise de zaten...
  5. M

istanbul-izmir yolculugu

pulsar rs200 motorum var yazın istanbul-izmir yolculugu yapmayi dusunuyorum yapabilir miyim ve nelere dikkat etmeliyim? Ayrica bunun ucreti ne kadar olur gecisler vs. benzin dahil olmadan.

Yeni mesajlar