Arama sonuçlarınız

1. Atalanta

Honda bayisi taksit yapar mı

Sezon sonuna doğru 90-100k filan toplayabilirim, kuryelik için motor alacağım. Bu bütçeyle direkt nakit ödemem imkansiz, hani ekim Kasım gibi taksit imkanı filan yaparlar mı? Daha önce hiç bayiye vs gitmedim işleyiş nasıl bilmiyorum.
  2. Atalanta

Hero dashler 110k olmuş

Bu bildiğiniz soygun ama ya, daha geçen ay 75k filandı. Hadi 85 yapın, hadi 95 yapın, 110 nedir Allahsızlar. 3 kuruş para biriktirip sukuter alacaktık şimdi 2 ay daha çalışmam gerekecek. 100k altı 125cc sıfır scooter kalmadı herhalde.
  3. Atalanta

Ehliyet sınavı üzerine

Şimdi ben a2 ehliyet aldım, çıtı pıtı a1 adayı liseli bi kız olmadığım için hoca benimle ilgilenmedi. 5 ders gördüm 3üne farklı kişiler girdi. Şansa bala YouTube videoları sayesinde sınavı tekte geçtim. Sınavdan önceki gün trafikte ilk günümde kaza yaptım bu arada. Öndeki aniden durunca ben buna...
  4. Atalanta

Bu motordan nasıl anlayabilirim

Direkt kitap ya da YouTube playlist önerebilir misiniz? İngilizce de olur. Makine mühendisi olayım demiyorum ama baştan sona motosikleti parçalayıp geri birleştirecek kadar bilmek istiyorum, başka türlü rahat edemem. Bilmediği bir şeyin üzerine oturdu dedirtmem ben kimseye. Teşekkürler.
  5. Atalanta

Yaz öncesi ve sonrası fiyatlar

Merhaba, ehliyeti aldım şimdi kuryelik için motor almayı düşünüyorum, aklımda dash125 ya da activa s var, henüz parayı denkleştirmeden uzağım o yüzden şimdiden işe girdim çalışmaya başladım, kira vs derken çok bir şey biriktiremiyoruz zaten. Yaz sonunda fiyatlar bu seviyede kalır mı tüm...

Yeni mesajlar