Arama sonuçlarınız

1. A

Bluetooth Kulaklık önerisi

Merhaba İnterkom özelliği olmayan sadece telefonda konuşma ve müzik için öneriye ihtiyacım var. Düşündüğüm modeli aşağıya bıraktım ancak farklı önerileri de açığım. Bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa da yorumlarını merak ediyorum...
  2. A

Livall MC1 PRO - Kaskların İsviçre çakısı

Merhaba Dostlar Youtube da dolanırken karşıma çıktı. Forum arama kısmında arattım açılmamış gözüküyordu bende bu konuyu açamaya karar verdim. İlk başlarda konsept tasarımda olan bir ürün sandım ama değilmiş.Ağzım açık kalarak videolarını izledim. Ülkemizde satışı yok maalesef belki bir motor...
  3. A

Yazın Yelek giymek güvenli olur mu?

Merhaba Malum sıcak havalar yaklaşıyor. Sıcak havada çok bunalan birisi olarak yeni başladığım motor yolculuğunda yazlık mont giymeyi düşünmüyorum. Siz tecrübeli arkadaşlara sorum olacak aşağıdaki korumalı yeleği alıp, kollara da dirseklik taksam olur mu? Kullandığım motor scooter ve maks hızı...
  4. A

Merhaba MT ailesi

Herkese Merhaba Ben Barış 35 yaşındayım. 4 senedir Elektrikli kickscooter kullanıyorum. Daha önce çok kez elektrikli motorsiklete geçmek için araştırmam olsa da hızları ve güçleri bana göre yetersiz kaldığı için hep rafa kaldırmak zorunda kaldım. Yeterli olanların da fiyatları fazlaydı...