Arama sonuçlarınız

1. kırmızı1

Atasözlerindeki Tezat..

1. 'damlaya damlaya göl olur' / 'taşıma suyla değirmen dönmez' 2.. 'iyi insan lafın üstüne gelir' / 'iti an çomağı hazırla' 3.. 'bir elin nesi var iki elin sesi var' / 'nerde çokluk orda bokluk' 4.. 'fazla mal göz çıkarmaz' / 'azıcık aşım ağrısız başım' 5.. ' kervan yolda düzelir' / ' balık...
  2. kırmızı1

[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

09 MART 2007 CUMA GÜNÜ SAAT 20.00 de BOSTANCI DENİZ OTOBÜSLERİNİN TAM KARŞISINDA BEER'S DE TOPLANIYORUZ... Buluşmaya katılan tüm üyelerimizi ücretsiz fuar davetiyesi dağıtılacaktır. Motosiklet 2007 14. İstanbul Uluslararası Motosiklet Fuarı Lütfi Kırdar - Rumeli Exhibition Center hu...
  3. kırmızı1

internett

internet türklerin elinde olsaydıBilgisayar açılış mesajları: - Ad Soyad girin - Şifrenizi girin - İkametgah girin - Nüfus sureti girin - Annenizin genç kızlık soyadını girin İnternette gideceğiniz adresi yazdıktan sonra ekrana gelen mesajlar: - Emin misiniz? - Ciddi misiniz? - Bak son...
  4. kırmızı1

sıskalar motor kullanamaz mı?

sıskalar gerçekten motor kullanmaları sakıncalı mı veya zayıflar daha düşük cc kullansın mantığına katılan var mı ? ben hiç zayıf diye havalanıp uçan görmedim:queen:
  5. kırmızı1

selam

çok mutluyum çünkü bugün a-2 kursuna kayıt oldum sonunda benimde motorum olacak :) acemiyim ve 125cc ile başlamayı düşünüyorum sizce başlangıç için honda cbr125cc mi yoksa nsr125cc mi veya başka tavsiyeniz varmı ?

Yeni mesajlar