Arama sonuçlarınız

1. 1brahim

Merhaba

Elimde zongshen NC 250cc motor bloğu var bu blok yuki taro gp1 motosiklet lerde mevcut bazı modellerde kullanıyor bu bloğu 2006 keeway superligh motor sasesine oturttum herşeyi yaptım fakat ateşleme yapmıyor stator+CDI+ konjektor CBF 150 nin taktım fakat CBF rotor Krank mili ne uymadı küçük...
  2. 1brahim

Merhaba

CBF 150 CDI beyin şirketi kablo yönleri olan şeması lazım internet üzerinden bulamadım bilen varmı proje yaptım CBF nin ateşleme sistemi ni kullanıyorum chopper de bana şema lazım CDI beyin i yakmak istemen 🙂
  3. 1brahim

Keeway superligh e su soğutmalı blok

Merhaba bende keeway superligh motosiklet mevcut bildigimiz CG tarzı motor bloğu mevcut ben bu bloğu söktüm yerine 250cc su soğutmalı CG motor bloğu taktım radyatör ayarladım kymco nun 250cc olanın radyatör ü herşey çok güzel oludu sorunsuz ca fakat taktigim motor bloğu 4 ileri 1 geri şanzıman...
  4. 1brahim

Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak

Merhaba tecrübe sahibi bu konuda bilgisi olan varmı Alibaba üzerinden motosiklet bloğu satın almak istiyorum çok güzel tork ve kw olarak muhteşem makinalar var su soğutmali 400cc lik 6 valfli tek silindir bir motor bloğu buldum kargo dahil toplam maliyeti 35.000 TL ye geliyor gümrük...

Yeni mesajlar