Arama sonuçlarınız

1. Furkan.T

merhaba lastik tavsiyesi almak istiyorum

Öncelikle Merhaba, bende d250 motor mevcut bunun lastiklerini değiştirmek istiyorum ve ebatlarda değişiklik yapmayı düşünüyorum. Orijinal ebatlarda lastiklere bakanlar motorun lastiklerinin 125cc motorlarla aynı olduğunu söylüyor. Motorun üstündekiler: 100 80 17 130 70 17 Benim takmak...
  2. Furkan.T

Plakalıklı sıyırıcı tavsiyesi

Gençler merhabalar, motoruma sıyırıcı takmak istiyorum sıyırıcıya plaka takacağım tavsiyelere, önerilere açığım. Motor D250
  3. Furkan.T

Kaza sonrası karşı taraf evrak istiyor.

Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir trafik kazası yaptım benim araçta hasar yok fakat karşı tarafın aracı pert oldu denilebilir. Aracını sigortadan yaptırmak için benden ruhsat ve ehliyet bilgilerimi istiyor. Fakat şahıs bana dava açtığı için ve saygı çerçevesinde konuşmadığı kendi kişisel...
  4. Furkan.T

Kuyruk iptali muayeneye engel mi?

Merhaba arkadaşlar, bu hafta motorun kuyruğunu kesmeyi planlıyorum. Motor Dominar250D. Motorun plakasını da plakalıklı sıyırıcı alıp takmayı planlıyorum. Ben bu işlemi yaptıktan sonra muayeneden motorum geçer mi? Ben bu işlemi yaptıktan sonra garantim bozulur mu? İnternette biraz araştırma...