Arama sonuçlarınız

1. sampsonte

ruh eşimle tanıştım

taa şu konudan(1 seneden fazla olmuş) beri uzun yol endurosu arıyordum. bütçe olmadığından tiger 800xcx düşündüm süper tenere bile düşündüm en son parayı toparlar gibi olduğumda 2. el bi tuareg almaya karar vermiştim o sırada ilanlarda içime sinen bi tuareg bulamadım ktm 890adv tiger 850 sport...
  2. sampsonte

takas nasıl yapılıyor

yapacağımdan değil tamamen meraktan soruyorum şimdi notere gidince güvenli ödemeyle alım satım yapılıyor da takas nasıl yapılıyor?
  3. sampsonte

2027 Türkiye Grand Prix

f1 tekrardan geldiğine göre hazır toprak da varken belki seneye en kötü 2028de motogp izleriz
  4. sampsonte

aprilia tuareg arıyorum

satmayı düşündüğünüz tuareginiz varsa iletişime geçiniz
  5. sampsonte

euro normlarına kafam girsin

gezerken denk geldim hondanın rc213vsi bildiğimiz 200 küsür hp motogp motoru ama street legal aynı motor avrupada 150 abdde 100 japonyada 60 küsür beygir şimdi düşünüyorum kim bilir bu yasalar olmasa altımızdaki en basit motorun bile performansı ne kadar artacak hayır hiçbir şey olmasa...
  6. sampsonte

kaza videoları geliştirir mi geriletir mi

her pazar zafer akçayın videolarına denk geliyorsunuzdur ben de izliyorum 2 senedir motosiklet sürüyorum başlamadan önce de izlerdim bu 2 senede hiç kazaya karışmadım bunu da kesinlikle bu videolara borçluyum trafikte olabilecekleri %99 önceden tahmin edebiliyorum artık doyuma ulaştım yeni bir...
  7. sampsonte

2024 Honda dio 2700km

ilan açmadan önce tanıdıklara soruyorum o yüzden buraya da yazayım dedim mart 2024 haldız bayi çıkışlı kazası hasarı yok sağ aynası çatlak nedenini hala anlayamadık salı günü servis bakımı var aynası değişecek yağ bakımları yapılacak pasta cila yapılacak o şekilde teslim edilecek telefon tutucu...
  8. sampsonte

nasıl ceza yazdırabilirim

yıllardır çektiğimiz bi konu apartmanın girişinin etrafı boş park yapılmaz tabelasına olmasına rağmen tırlar da park ediyor (1.5 km ileride tır park alanı olmasına rağmen) yetmiyor tırlarını burda bırakıp araçlarıyla gelip sitenin otoparkına bırakıyorlar araçlarını dün de bitanesi motorunun...
  9. sampsonte

bu aylarda hiç bmw görmüyorum?

kar kış demeden scooterımla yollardayım bi kere bile denk gelmedim bmwye neden noldu bi fikri olan var mı?
  10. sampsonte

motosiklet satışı nasıl oluyor

daha önce hiç araç satmadım noterle işim olmadı motosikleti satışı nasıl veriliyor bilmem gerekenler neler bu işin raconu ne kim neyi öder dikkat edilmesi gerekenler neler
  11. sampsonte

250sr

bu sefer satıldı satıldı satılmadı ilk gördüğüm galeriye vericem https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cfmoto-hasar-kayitsiz-ekstrali-250sr-1288423485/detay/
  12. sampsonte

başiskele belediyesi enduro pisti

bu memlekette motor sporu yapacaksan enduro motocross yapacan arkadaş asfaltcılar bu ülkenin üvey evlatları motor süreceksen de kocaelide yaşayacan asfaltı güzel enduro klüpleri var motorcu dostu bariyerleri bol on numara enduro rotaları var
  13. sampsonte

cfmoto 250sr ve dio

satmıştım ama alıcının işi çıktı veya vazgeçti o yüzden tekrar ilana koydum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cfmoto-ekstrali-garantili-250sr-1266222814/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifir-gibi-honda-dio-1266230229/detay/ forumdan alacaklara bi...
  14. sampsonte

-

konu zaten açılmış sildim
  15. sampsonte

yamaha super tenere 1200 hakkında düşünceler

2014 ve sonrası elektronik süspansiyonlu dijital göstergeli super tenereler hakkında fikirleriniz nelerdir
  16. sampsonte

taşıt tanıma sistemi hakkında

kuryeliğe yine başladım bu güne kadar benzin fişlerini gider göstermiyordum ama artık göstermeyi düşünüyorum her seferinde tek tek fotoğrafını çekip muhasebeciye atmakla uğraşmak istemiyorum bu yüzden tts açmam lazım faturaları oradan toplu gönderebilirim şahıs şirketim var ticari motosikletim...
  17. sampsonte

ekran gelmiyor marş almıyor

motorum cfmoto 250sr 2 haftadır hiç çalıştırmadım sürmedim bugün bi turlayayım dedim kontağı çevirdim ekran gelmedi marş bastım enjeksiyon sesi var ama çalışmadı bi 2 3 dk açık bıraktıktan sonra bi baktım ekran kendi kendine gelmiş çalıştırdım ve gittim bi yerde durdum 20 30 dk sonra geldim yine...
  18. sampsonte

eldiven tamiri

knox orsa or3 eldivenimin baş parmak kısmı file ve yırtıldı bunu nerede yaptırabilirim burada yapabilen varsa bana ulaşabilir eski hali de böyle
  19. sampsonte

dişli büyütmek yakıt tüketimi %25 azaltır mı?

bugüne kadar 6000km boyunca motoru 100km de 4.0 yakıt tüketiminin altına düşüremedim yaklaşık 1000kmdir de trip1i sıfırlamıyorum dişliyi değiştirmeden önce 4.2ydi ortalama lastiğim 140/70-17den 150/60-17e arka dişlimi de 40dan 42 dişliyle değiştirdikten sonra yavaş yavaş 4.0a kadar düştü şimdi...
  20. sampsonte

Orta sınıf arazi-yol motosikleti

Bütçem 400 en fazla 420 civarı beklentim günübirlik arazide eğlenmek-kamp yapmak, min 500kmlik uzun yollara çıkmak, en azından dijital göstergesi olan teknolojik diyebileceğimiz bi motosiklet. Karadeniz ege-akdeniz turu ve transanatolia da yapmayı düşünüyorum. Şuan aklımdaki modeller öncelik...

Yeni mesajlar