Arama sonuçlarınız

1. Affedilmeyen

Mondial 250 mct İstanbul / Bakırköy

Marka : Mondial / 250 mct Model : 2005 Trafiğe çıkış : 12 / 27 / 2005 ( yani 2006 ya üç gün kala :) ) Km : 15.000 Renk : Kırmızı Durumu : Kaza yok ezik vuruk yok tertemiz tek marşla çalışır :) Fiyat : 2,200 ytl İletişim : [email protected] Gsm : 0536 239 46 23 İl : İstanbul / Bakırköy...
  2. Affedilmeyen

Bu gün ne yiyelim köşesi

Dallamalı geyik çorbası : malzeme : bir adet dallama iki adet geyik bir baş soğan üç tunç tas has hoşaf bir tutam at yaprağı bir demet yasemen iki damla göz yaşı beş bidon hakkari balı iki teneke çemiştkezek peyniri hazırlanışı. : öncelikle dallama alınır geyiğin boynuzuna oturtulur. bu sırada...
  3. Affedilmeyen

Neden 4 zamanlı ?

Forumlarda okuduğum kadarı ile genelde 4 zamanlı motorlara karşı bir ilgimiz var. oysa ben iki zamanlı motor kullanmayı seviyorum o motor kompresörünü o freni o ani gaz tepkisini 4 zamanlı motorlarda bulamıyorum o keyif sanki yok kross motorlarda da 4 zamanlı üretimler var. özellikle çin...
  4. Affedilmeyen

1 Sene gecikmelide olsa selamlar

Selamlar herkese..belki sizlere garip gelecek ama sanırım 1 seneye yakın ben bu siteyi takip ediyorum. forumları okuyorum. ancak yeni üye oldum. neden bende bilmiyorum :) mart ayındaki fuarda belki bi standımız olur orada da tanışırız. benim ilk motorum 1956 model bir BMW idi. şaftlı olanlardan...

Yeni mesajlar