Arama sonuçlarınız

1. onurkocoglu

Zx10r marş problemi

Arkadaşlar selamlar Bir tane zx10r satın aldım 5 yıllık sahibinden Motorun asıl sahibi yurtdışında babasından teslim aldım Motorun çalışması iyi Ama bir kaç sorunu var mekanik olarak onları kendim elimden geldiğince yapmaya çalışacağım Asıl ilk problemim motor ısındığında çalışmıyor Mesela...
  2. onurkocoglu

Hangi makineyi almalıyım 1000cc

Evet arkadaşlar selamlar, Kıbrıs’a motor götürecem ondan dolayı düşük bütçeli motorlara bakıyordum, 2000 R1 150k (muayeneli para ihtiyacı) 2002 Gsxr 220k (çekme belgeli eşi vefat etmiş) Bu iki model var, Suzuki 2020den beri yatmış bir makine. 70 binde kurcalanmamış ellenmemiş pek. Revize...
  3. onurkocoglu

Hukuki işlem hakkında.

Selam arkadaşlar. Bir kaç gün önce 2019 model Mondial 8 bin kilometre de vulturei125 motor satın aldım. Aracın devrini noterden aldım, ve bayiye gidip daha 500 metre gitmeden arka teker kitlendi. (Satıcı motorun kusursuz olduğunu arızasız olduğunu, ben bin km yaparsam sorun yaşar mıyım...
  4. onurkocoglu

2016 Benelli Tnt25 vs 2012 Honda cbr 125 hangisini tercih edersiniz

Beyler selamlar daha önce konu açmıştım, ama Motoru satın aldıktan sonra arıza çıkınca satıcı ayıbından dolayı iade etmiştim. Şimdi de 2016 Model Benelli Tnt25 ile, 2012 Honda cbr 125r arasında kaldım İkisi de aynı fiyat, ikiside biraz bakım istiyor arızaları vs yok Honda revize görmemiş 110 bin...
  5. onurkocoglu

2011 cbf150 vs 2025 driftL

Selamlar, bir tavisyeye ihtiyacım var. Yüksek cc kullanıcısıyım 27 şubatta R1 motorum ile kaza yaptım makine şimdi serviste eksper bekliyor. Bnde iyileştim, böyle sağa sola gitmelik bakkala çakkala, bir motor arayışım oldu Bu iki model arasında kaldı Sizce 2011 model Honda Cbf 150 mi Yoksa 2025...
  6. onurkocoglu

İzmir Özel servis tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır takip ederim siteyi fakat konu açma veyahut aktif bir kullanıcı değilim. Bir tavsiyeye ihtiyacım var, İzmir içinde özel servise ihtiyacım var, motorumun markası Yamaha YZF R1 99 model, 27 şubat 2025 tarihinde güzelbahçe de kaza geçirdim, ve motorum yan yattı...

Yeni mesajlar