Arama sonuçlarınız

1. S

Tvs raider bakım mevzusu

İyi günler tvs raider motor aldım salı günü ilk bakımını yaptıracağım salı gününe randevu verdiler şuan 430 km de bakıma gidene kadar 50 60 km geçiyor birşey olurmu ona göre eski motorumla gideceğim işe
  2. S

Tvs raiadery

Tvs raider aldım 3. Gün kapının orada rampa var oraya araba park etmiş çıkarken 3 4 defa istop ettim sonra motor çalışmadı üçgenin içinde ünlem çıktısonra kontak kapatıp açtım çalıştı sonra 1 2 tur attım motorda birşey yok ama merak ettim ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ----------...
  3. S

tvs raider lastik önerisi

iyi günler tvs raider michelin lastik bulamadım da varsa link atabiklirmisiniz
  4. S

mondial geç çalışma sorunu

iyi günler mondial 50znu motorsikletim 7500km de geç çalışıyor diye tamirciye götürdüm tamirci bunlarda sibop subap ayarı tutmaz değişsen daha mantıklı olur dedi götürdüm sibop subap değişirken buji de değişti geç çalışma sorunu yine gittmedi sonra karburator benzini fazla veriyor dedi...
  5. S

Mondial 50znu ec renk kodunu nereden bulabilirim

İyi günler mondial 50znu ec motorsikletimin mavi ve beyaz renk kodunu bulmaya çalışıyorum nasıl bulabilirim veya bilen varsa söyleyebilirse sevinirim.
  6. S

50 znu hangi yağı önerirsiniz

İyi günler 50 znu yağ değişimi geliyor kendim yapmak istiyorum hangi yağı önerirsiniz almam gereken alet edevatlar hangisi ve nelere dikkat etmem lazım ilk defa yağ değişeceğim şimdiden teşekkürler.
  7. S

2018 model 50znu limitör iptal etme

2018 model 50znu ec motorsikletim var ama 100cc olmasına rağmen 45i geçemiyor yetkili servise götürdüm 100cc yaptı limitör iptal edemedi youtube dan bakıyorum ama yapamadım bir türlü yardımcı olabilir misiniz?
  8. S

Mondial 50znu 100cc yaptırmak mantıklı mı?

Mondial 50 znu ec motorsikletim var ilana koydum hızlı satılması için 35k yaptım 5700 km de motor yükseltmek için satıyorum satılmıyor diye 100 cc yaptırmayı düşünüyorum yetkili servise yazdım en çok kaç cc yapabilirsiniz diye yetkili servis 100cc dedi sizce fiyat kaç tl alır verimli olur mu...