Arama sonuçlarınız

1. S

Dominar 250 Lastik Önerisi

İzmir'e taşınacağım. Hiç bilmiyorum İzmir havası yolları nasıldır vs. İzmir kışını mutlu bir şekilde kaymadan etmeden geçirebileceğim fiyat performans bir lastik önerir misiniz? Motorum: Bajaj Dominar 250
  2. S

Yazlık Eldiven Önerisi

3-4K bandında yazlık eldiven önerebilir misiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bursa'dayım gidip bedenini deneyebilirsin dediğiniz mağazalar varsa onları da söyleyebilirsiniz.
  3. S

Kışlık Eldiven

Merhaba kışlık eldiven bakıyorum. Bütçem 2-3k arası bir şeyler denebilir. Şartlara bağlı olarak yükseltmeye çalışırım. Bursa hava şartlarına uygun bir şeyler önerebilirseniz iyi olur. Venom D2 eldivenini beğeniyordum ama beden stoğu bulamadım. Sürekli yeni ekipman alabilecek durumda olmuyorum o...
  4. S

Baştan Aşağı Ekipman Seçimi

İyi bayramlar herkese. Yaklaşık 1 aydır piyasayı taradım; video olsun, forum olsun. Bir liste yaptım ama seçmeden önce danışmak istedim. Sizce hangilerini almalıyım? Ya da benzer fiyatlarda başka önereceğiniz ekipman var mı, varsa nedir? Şimdiden teşekkürler :cherry: MONT 1- VENOM URBAN...
  5. S

Çene Açılır Kask Önerisi

Max. 10K lira çene açılır kask tavsiye eder misiniz? (Kapalı kaskım var. Sadece çene açılır önerin lütfen.) Bir de 5K civarında artçı için de çene açılır kask önerir misinz? (MT Genesis almıştım güven vermedi pek.)