Arama sonuçlarınız

1. Oğuz Akkaya

OZ Moto kanal tanıtımı

Herkese iyi akşamlar, motosikletleri incelediğim, yeni başlayanların aklına takılabilecek soruları yanıtladığım, alım satım işlerinde yaşanacak durumları anlattığım youtube kanalımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu kanalı açma amacım motosikleti araç olarak kullananlardan ziyade tutku olarak...
  2. Oğuz Akkaya

Youtube linki paylaşmak kurallara aykırı mı?

Herkese iyi akşamlar, kendi çapımda ufak bir kanalım var. Bildiğim, tecrübe ettiğim kadarıyla motosiklet alırken, kullanırken vb. başıma gelenlerden yola çıkarak videolar üretiyorum. Yeri geliyor bilgi veriyorum yeri geliyor şahsi fikirlerimi paylaşıyorum. Yeni başlayacak olanları da...
  3. Oğuz Akkaya

İzmir için güzel motosiklet rotaları

Herkese iyi forumlar, bu konuyu açma amacım İzmir ve yakın çevrede yaşayanlara kendi deneyimlediğim rotalardan bahsetmek, varsa önerilere ve eksiklere yer vermek. Vakit buldukça fotoğraf ve konum bilgisi eklemeleri yapacağım. Sizler de deneyimlediğiniz rotaları aynı şekilde ekleyebilirsiniz.
  4. Oğuz Akkaya

Honda CBF 600 Neo Retro/ Cafe Racer Custom Motor Projesi

Öncelikle herkese selamlar dostlar, 8-9 ay sonra bir enjeksiyonlu CBF 600 alıp kafa grenajını ve kafa demirini sökerek basit bir nakeda çevirme projesi yapmak istiyorum. Kısa bir araştırma sonucunda bu modelin pek bir sorunu olmadığına karar verdim. Daha önce bu modeli kullanan veya bu tarz ufak...

Yeni mesajlar