Arama sonuçlarınız

1. K

Egzozdan nasıl ceza yemem?

Merhabalar dostlar egzoz konusu ile fazla bir alakam yok daha ilk kez akrep egzoz alma kararı verdim ama ceza motorun bağlanması muhabbeti ile uğraşmak istemiyorum egzoz e onayı diye bir muhabbet falan varmış + olarak apaçi gibi takılmayacağım bunu da söyliyeyim sadece motorun çin sesinden...
  2. K

Ehliyetsizlikten ceza ve motorun bağlanması

Merhaba dostlar bu gün ehliyetsizlikten motorum bağlandı ve 13bin tl para cezası aldım bana biraz bilgi verebilir misiniz henüz daha 18 yaşındayım pek bir şey bilmiyorum, ne gibi şeyler ile karşılaşacağım?
  3. K

Egzoz önerisi

Selam dostlar rks newlight 125 pro maxi scooter motor kullanıyorum, motorun orijinal egzozu gayet güzel ama ben daha tok ve daha gür bir ses istiyorum tek silindir faciası gibi olmasın,motorun sesi zaten tek silindir gibi değil ama daha tok olsun istiyorum. bir egzoz öneriniz var mıdır?
  4. K

125 cc için fiyat perfomans kıyak görünüşlü kask önerisi

Dostlar kaskımı değiştirmek istiyorum ancak karar veremedim bir öneride bulunur musunuz?
  5. K

A1 ve A2 ehliyet fiyatları nedir?

Uzun zamandır internete bakıyorum ama doğru düzgün bir cevap bulamadım a1 ve a2 ehliyet fiyatları şu anda nedir dostlar 22.06.24
  6. K

İlk bakım gecikmesi

Merhabalar rks newlight 125 pro kullanıyorum, normalde motorun ilk bakımı 500 kmde ve servise götürmem gerekiyordu ancak götüremedim motor şu an 650 kmlerde yakında götüreceğim bana sorun çıkartır mı, veya ne gibi sorunlar çıkartır yardımcı olursanız sevinirim.