Arama sonuçlarınız

1. R

Honda Motosiklet Kredi-Finansman Hk.

Arkadaşlar herkese merhabalar Honda motosiklet firmasının internet sitesinde finansman için kredi hesaplama sekmesi var. İş icabı geçici bulunduğum Honda Gaziantep bayisine gittiğimde finansman uygulaması olmayıp, Forza 250 modelinde vade farkıyla 12 taksit uygulandığını, PCX modelinde de...
  2. R

Korku iyi midir kötü mü ?

Arkadaşlar herkese merhaba Jüpiter 125 kullanıyorum henüz çok ama çok yeniyim beş bin kilometrelik bir tecrübem var. İşe gidip gelirken kullanıyorum arada hafta sonları da küçük gezilerim oluyor o kadar. Çoğu zaman motorun yanına geldiğimde içimde bir korku oluşuyor. Bir sorun olacak mı, zor...
  3. R

Yavaşlarken Gelen Gıcırtı Sesi

Herkese merhabalar TVS Jüpiter 125 scooter kullanıyorum. Son birkaç gündür gazı bırakıp yavaşlarken varyatör mü egzoz mu emin olamadığım bir yerden gıcırtı sesi geliyor. Tam olarak yavaşlayıp boşa geçene kadar ses devam ediyor. Boşa geçince ses kesiliyor. Sebebi hakkında fikirlerinizi almak...
  4. R

Scooter İçin Rötuş Boyası Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba TVS Jüpiter 125 scooter kullanıyorum. İki tekerlekli ilk taşıtım olması nedeniyle düşmeler kalkmalar sürtmeler sonucu istemeden kendisi biraz zarar gördü. Bu zararları gidermeye yönelik halledebileceğim şekilde (boya tabancam vs yok) rötuş boyasını nasıl yapabilirim sizlere...
  5. R

RTR200 vs NS200UG Hangisini Tercih Etmeliyim ?

Herkese günaydın Bir yıldır TVS Jüpiter 125 kullanıyorum. Bulunduğum şehirde biraz garip bir ilişkimiz olsa da :mrgreen: az çok anlaşabildiğim bir TVS servisi var. Jüpiter şehir içi her türlü ihtiyacımı görse de artık gerçek bir motosiklet kullanmaya başlamak istiyorum. Hangi motoru alırsam ilk...
  6. R

Scooter Yokuş yukarı Aşırı Zorlanma

Herkese günaydın motorum TVS Jüpiter 125 3100 km de henüz ilk motosikletim. Dün arkadaşımla çarşıya indik dolaştık her şey iyi güzeldi dönüşte evin oradaki dik yokuşu normalde kaptırıp ama çıkarım. Dün önümdeki araba yavaşlayınca kaptıramadım yokuşta çok yavaşladım haliyle gazı açmam gerekti...

Yeni mesajlar