Arama sonuçlarınız

1. BDELIKTAS

Honda ADV 350 gidon ve kalkış titremesi

Herkese selamlar, Güzel günleriniz olsun. Sonunda mt'den kurtulup adv'ye geçtim. Evveliyatımda sürekli vitesli motor olması neticesiyle scootera pek hakim değilim AMA lezzeti bambaşkaymış. Kafama takılan birkaç hususs var tecrübelerinizden faydalanmak isterim. 1. Scoterı bir 30-40 saniye...
  2. BDELIKTAS

Ekipman markaları ve kaliteleri

Herkese Selamlar. Ekipmanlarımı(Ceket, eldiven, pantolan ve ayakkabı) güncelleyeceğim. Eskilerini mezara gömme vakti geldi 3 senedir bir fiil üstümdeler. Bilgi birikiminize ve tecrübenize istinaden danışmak istediğim bazı konular var. 4rider ceket kullanıyorum genelde yaz kış ayrı ayırmam...
  3. BDELIKTAS

Kışlık eldiven fikir alışverişi

Merhabalar, Kışlık eldiven önerisine ihtiyacım var. Bütçe maks 3k. Malesef gidipte bi eldivene 10-20k veremicem. Sabahları 5 gibi işe gitmek için motara atlıyorum. Sabahın ayazı ve 1 saat yol ellerimin derileri soğuktan çatladı ve kanıyor artık. Derdim sadece soğuk. Motorumda da ne elcik ısıtma...
  4. BDELIKTAS

Downgrade ve konfor sebebiyle satılık 07

Herkese Selamlar. Tertemiz MT07 aracım scoter geçeceğim için satılıktır. Yada elinde 2022 üstü siyah yeşil çantalı 10-15K km altı xmax texh max'i olan varsa takaslayabiliriz. İlan aktif ve linkini ekliyorum. Siteye gitmek istemeyenler için ilan açıklamasını ekliyorum. İlan Link...
  5. BDELIKTAS

SATILIK TEMİZ MT07

Merhaba, İlgilenen olursa ilan linkini bırakıyorum. Herkese hayırlı satışlar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sorunsuz-temiz-07-abs-aciliyeti-yok-1282319506/detay/
  6. BDELIKTAS

Dolular dolusu - Nokta çiziksiz - Temiz düşük km - tks açık

Merhaba, Marka: BAJAJ Model: Dominar D 400 KM: 5xxx Renk: Siyah Fiyat: 245.000 TL Açıklama: 2. Sahibiyim. Düşme, kalkma, hasar kaydı bulunmamaktadır. Yedek Anahtar ve faturalar mevcuttur. Motorum gün yüzü görmemiş olup kapalı garajda muhafaza edilmektedir. Bakımları zamanında yapılmıştır...
  7. BDELIKTAS

17 TRACER 700 XMAX-250 & FORZA-250 & MT 25 & R25 TAKASLI

Merhaba, Hasar kayıtsız zerre düşmesi kalkması olmayan bol aksesuarlı aracım günlük işe git gel km fazla olması ve yakıt sebebiyle satılıktır. Başlıkta belirttiğim motorlar ile de takas düşünüyorum. Marka: Yamaha Model: Tracer 700 KM: 45000 Renk: Mavi Fiyat: 379.000 TL Açıklama: 05.2026 ya...
  8. BDELIKTAS

YAMAHA MT-25 ABS (İSTANBUL)

Öncelikle Herkese Merhabalar, Gözüm gibi baktığım keyifle bindiğim moturumu araç almak zorunda olduğum için satmak zorundayım sarı site ilan linkini aşşağıya bırakıyorum. Siz değerli motorseverler olarak forumdan gelen değerli büyüklerim ve kardeşlerime tabikide güzellik yapacağımı belirtmeden...
  9. BDELIKTAS

MT-25 ÇANTA DEMİRİ

Merhaba, Mt25 motorumdan çıkarttığım çanta demiri satılıktır. İlgilenenler Dm'den ulaşabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-mt-25-arka-canta-demiri-1202866617/detay/
  10. BDELIKTAS

TEMİZ - DOLU - UYGUN FİYAT RS200

Marka:*Bajaj Model:*RS200 KM:*15000 Renk:*Gri Fiyat:*115.000₺ Açıklama:*Acil Nakit ihityacından satılıktır. İlk vitesli motorsikletim. 10.000km'dir kullanıyorum ve ilk gün ki gibi özen gösteriyorum. 250 Km'de bir zincir temizlenip yağlanmaktadır. Bol aksesuarlı olup, orjinal parçaları yanında...

Yeni mesajlar