Arama sonuçlarınız

1. Y

CBR 650 R Egzoz Yardım

Merhabalar, cbr650r 2025 model motosikletim için egzoz alma düşüncesindeyim fakat orijinal akrapoviç fiyatları 85.000 TL civarında ve bu paraya bir scooter alınabiliyor maalesef. aklımda şöyle birşey var. birtane ikinci el replika headers dahil bir tüp alsam bunu kullansam nasıl olur? Ha birde...
  2. Y

Neden Honda E-Clutch Zorunlu?

Selamlar, honda 650 lik yeni modellerde neden bize zorla e-clutch satıyor. Yurtdışında e-clutch ve normal modeller varken neden bize dayatma yapıyor olabilirler?
  3. Y

Kışlık eldivene ihtiyacım var

Kışlık rüzgâr geçirmeyen uzun eldivene ihtiyacım var Fiyat olarak 5500 ₺ limitim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler!
  4. Y

Gündelik sürmek için hangi motoru almalıyım?

Başlıkta da yazdığım gibi, akrobatik hareketleri hiç sevmem ön kaldırma lastik yakma gibi. mt09'u ön kaldırmadan sürebilmek mümkün olurmu rahat edermiyim bu konuda? Hangi naked'ı almalıyım sizce? aklıma mt09, z900, cb650r var fakat sıfırı henüz olmadığı için pek sıcak bakmıyorum. tavsiyelere...
  5. Y

MT09 4. Nesil boyutu küçük mü

Merhabalar 2024 4. Nesil mt09 boyutu çok küçük mü? 1.79 boyum var motor altımda sırıtır mı oyuncak gibi durur mu?
  6. Y

Ön jant yamulmuş gibi

Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba. Ben de bir Yamaha mt25 motosiklet alıp aranıza katıldım. Bugün biraz can sıkıcı birşey ile karşılaştım. Dün gece itibariyle 30-40 km/h ile giderken bir çukura girdim maalesef, hemen inip kontrol ettim fakat gece pek anlayamadım bugün ise jantta çok...