Arama sonuçlarınız

1. hkn1er

Kışlık eldiven hakkında...

Selamlar herkese Geçtiğimiz sene aldığım Scoyco marka kışlık eldivenim bu sene parmaklarımı aşırı üşütüyor. Biliyorum belki çok üst düzey bir marka değil ama aldığım zaman çok memnundum. üşütmüyor,su geçirmiyordu. çok sık olmasa da yıkarım acaba bu mu deforme etti? Burdan da yola çıkarsak 5 6...
  2. hkn1er

Dio'dan SH125'e geçiyorum

Mutlu hafta sonları diliyorum tüm foruma. 12500 km'de 4 aylık kuryelik döneminde yorulduğunu düşündüğüm ( belki de bahane arıyorum bilmiyorum :) ) Dio'mu " ulan hazır nakitte kampanya var,aslında hedefim forza'ydı ama hem motoru yenileyeyim hem teknolojik Dio'ya bineyim " diyerek değiştirmeye...
  3. hkn1er

Dio'dan CB125f'e geçiş tavsiyesi,fikir alışverişi...

Vay be... motoru alalı 1 sene,forumda sizlerden tavsiyeler almaya başlayalı,tanışalı 2 sene olmuş. Bu 1 sene içinde canım dio'mla 12000 km yol yaptım. Bunun içinde uzun yol var,Ys kuryelik var,sağanak yağmur var, çiseleyen yağmur var,kar yağışı var,sabah ezanında sürüş var,gece yarısı sürüşü...
  4. hkn1er

Honda dio 1000 km rodaj bakımı hakkında

Arkadaşlar selamlar 15 aralıkta aldığım motorum an itibariyle 985 km oldu. Önümüzdeki c.tesi izinliyim ve anca o zaman götürebileceğim. Günlük 12 km işe git gel yapacağım,bayiye götür derken 100 küsür km geçecek gibi görünüyor. O süreçte toplu taşımayla işe gidip gelirim sorun değil ama merak...
  5. hkn1er

3 kişi motosiklete binebilir mi?

Merhabalar. Uzun zamandır aklıma takılan bir konu var. Ben eşim ve 3,5 yaşındaki kızım aynı anda seyahat edebilir miyiz? Çanta kısmına biraz daha yüksekçe çocuk koltuğu ve bununla birlikte bir kemer organize etsem,hanım arkamda, bu şekilde birlikte seyahat edebilir miyiz? Trafik kurallarında...
  6. hkn1er

Suzuki neden tercih edilmiyor?

Arkadaşlar selamlar. Gerek yollarda gözlemlerim olsun gerek burdaki kullanıcılar olsun Suzuki kullanan sayısı oldukça az. İnternette Suzuki kullanıcılarının hemen hemen hepsi motorlarından övgüyle söz ederken Honda ve Yamaha'ya göre çok daha az tercih ediliyor. Suzuki bayisine model sorduğumda...
  7. hkn1er

BanaBiKurye'de kurye olarak çalışmak ?

Arkadaşlar mutlu hafta sonları dilerim herkese. BanaBiKurye üzerinden kuryelik yapmış olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak yardımcı olabilir misiniz ?
  8. hkn1er

Yeni başlıyorum tavsiyelerinizi dinliyorum

Merhaba,herkese keyifli kazasız belasız sürüşler 35 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. 3 yıllık gerek uzun yolda gerek şehir içi kargo dağıtımında b sınıfı ehliyetle trafik içindeyim. Yine 3 yıllık şehir içi ve istanbul içi bolca uzun turlardan oluşan amatör bir bisiklet geçmişim var. Kısmetse...
  9. hkn1er

İstanbul Beylikdüzü'nden selamlar

35 yaşında beylikdüzünde yaşıyorum 1 aydır üyeyim ancak henüz yazıyorum herkese kazasız sürüşler diliyorum

Yeni mesajlar