Arama sonuçlarınız

1. El Dorado

Motosikletlerin km bilgileri ne kadar doğru?

Son zamanlarda izlediğim videolarda hız testleri yapılırken bir yandan da GPS ile hızlar ölçülüyor. Genelde motosikletlerin hız göstergeleri 5 - 10 km/s kadar daha yüksek gösteriyor. Bunun da güvenlikle alakalı bir kural olduğunu öğrendim. Ancak bu durum toplam KM yi yanıltmıyor mu? Örneğin...
  2. El Dorado

2024 Kymco Downtown 250i Yakıt Tüketimi

8 aydır Kymco Downtown 250 kullanmaktayım. Kymco' nun kronikleşmiş inadı olan gösterge panelinde yakıt tüketimi olmaması, kendi nokta atış hesaplamalara itti. Geçtiğimiz haftalarda 5.000 km yi devirdim ve tam 5.000 km de iken benzin neredeyse dibi görmüştü. Özetle: Yapılan yolun 90% si 16 km...
  3. El Dorado

Yeni yol arkadaşım - Kymco DTX360

2023 yılı benim için bir hayli zor geçiyor. Yaşanılan deprem sonrası evinizin çürük çıkması, iş değişikliği vs derken ailemize katılacak bebek haberi yüzümüzü güldürdü. Şu anda gece yarısı 4:00 de onu uyutmaya çalışırken ihmal ettiğim forum aklıma geldi ve duygularımı paylaşayım dedim. 2022...
  4. El Dorado

1 Mayıs İşçi Bayramı

İlk kez 1856'da Avustralya'nın Melbourne kentinde taş ve inşaat işçileri, günde sekiz saatlik iş günü için Melbourne Üniversitesinden Parlamento Evi'ne kadar bir yürüyüş düzenlediler. 1 Mayıs 1886'da Amerika İşçi Sendikaları Konfederasyonu önderliğinde işçiler günde 12 saat, haftada 6 gün olan...
  5. El Dorado

Peugeot XP400 GT

Merhaba, Crossover scooter piyasasına iddialı girmesi beklenen XP400 GT ; 259.000 TL lik fiyatıyla ülkemize giriş yapmaya hazırlanıyor. Canlı olarak Motobike 'ta göreceğimiz bu Scooter 'ın fiyatı ve teknik verileri ilgili görüşleriniz nelerdir? Fiyat sizce nasıl?

Yeni mesajlar