Arama sonuçlarınız

1. P

65 ile 70 km arasında titreme

Motorum yeni activa 125 bugün yetkili serviste 18.000 bakımına soktum kayış, hava filtresi,buji, conta kompozisyon kafası değişti bide sibop ayarı yapıldı. Motoru servise götürmeden önce bir sorun yoktu lakin servisden çıkınca sonradan farkettim 65 le 70 km arasında motor koltuğu titriyor...
  2. P

Kask vizörleri bir birine uyar mı?

Filipinlerden bir kask almayı düşünüyorum çok meşur bir marka var evo diye ama Türkiye'de satışı yok bu ürünün dolayısıyla yedek parçasıda yok. Yarın bir gün vizörü kırıldığında başka markanın vizörünü taksam uyar mı? Link...
  3. P

Peugeot tavsiye

170 bine kadar bütçem var. param dolar ve altın da acelem yok kışa kadar vaktim var. Ama bir yandan da almak istiyorum diğer markalarda stok olmadığı için peugot almayı düşünüyorum. fiyat performans olarak en iyisi hangisi alan kullanan var mı?
  4. P

Alınabilecek en iyi çin malı scooterlar?

Normalde bende herkes gibi pcx veya nmax almak istiyordum ama stokcular ve karaborsacılar yüzünden alamaz oldum. Bu yüzden mecbur alternatif arıycam ankara da parça ve servis sıkıntısı çekmiyeceğim sağlam bir scooter almak istiyorum önerebileceğiniz modeller nelerdir ve neden önerirsiniz?
  5. P

Al satçılar kymco yuda keşfetmiş...

https://shbd.io/s/wyA3JZo5 Liste fiyatı 110 bin olan dink r 150 modeli 125 bin liradan satışda.. Böyle giderse yakında çin mallarıda kara borsayla satılacak.