Arama sonuçlarınız

1. S

Motobike 2026 hk

Hangi markalar olacak acaba net bi bilgi var mı ya
  2. S

İkinci el satış saçmalıkları

Bir türlü anlam veremediğim o kadar şey var ki sarı sitede yaptırdığı bakımı extra görüp fiyatını yazan mı taktığı lastiği reva gören mi sonradan janta yapıştırdığı ufacık stickeri bile aksesuar yazan mı enduro ilanına araziye girmedi diyen mi başlıkta hatasız diyip açıklamada kusurları yazanlar...
  3. S

350-400 k arası orta sınıf motosiklet önerisi istiyorum

250 cc ve altında bir çok motor ile tecrübem var arkadaşlar bütçem başlıkta da yazdığı gibi 350-400 arası sıfır yada ikinci el farketmez orta sınıf Japon yada Avrupalı motosiklet arıyorum Saklama alanına mutlaka ihtiyaç duyuyorum o yüzden ya bagajı olan bir motosiklete ihtiyacım var yada çanta...
  4. S

400k ve altına Chopper cruiser motor tavsiyesi

İyi forumlar arkadaşlar 380-400 aralığında bir bütçem var ve cruiser motor almak istiyorum ama Çin mallarına bu kadar para vermek istemiyorum Japon tarafında da yeni olarak sadece eliminator 500 var onunda ne sesi ne görüntüsü tam bir cruiser değil Yamaha virago Suzuki intruder Honda shadowlar...
  5. S

Hangi Yağmurluk

Sonbaharın da gelmesi ile yağmurlar başladı ve yağmurluğa ihtiyacım var öğrenciyim ve bütçem kısıtlı Scoyco rc10 nasıl bir yağmurluk onun yerine decathlondan normal yağmurluk al diyenler de var veya 2k civarına alt üst ne alınır tavsiyeniz var mı ?
  6. S

Adv 350 mi Xmax 300 mü

Merhabalar herkese iyi forumlar şuanda iki motorum var birisi mt25 birisi pcx ikisini de satıp tek motora geçmeyi düşünüyorum Düşündüğüm motorlar Honda ADV 350 (364.000 TL) ve Yamaha Xmax 300 (369.000 TL) ADV nin bacaklarının uzun olmasını tasarımını rüzgar korumasını ön camının dar olmasını...
  7. S

5500 TL ve altına kask önerisi istiyorum

Başlıkta yazdığı gibi 5500 TL ve altına kask önerisi istiyorum en iyi en kaliteli ne alınabilir
  8. S

Tank pad yapıştırmak

Geçen haftalarda yeni motor almıştım mt-25 iki sorum olacak Tank pad seti aldım daha kargoda gelmek üzeredir büyük ihtimalle onu ben yapıştırabilir miyim nelere dikkat etmeliyim eğer ben yapamazsam kimse veya nereye yaptırmalıyım böyle bir işi kim yapar İkinci sorum da yaklaşık 300 km ye...
  9. S

Vitesli motosiklet hakkında yardım

Öncelikle kendimden bahsedeyim bu güne kadar onlarca motor kullandım(hepsi scooter) ve tamamiyle ulaşım için kullanan bilinçsiz bir sürücüydüm. Bir kaç gün önce ilk vitesli motorum MT 25’i aldım sıfır km ve artık eğlence amaçlı zevk almak için kullanmak istiyorum. Motorumu ekipmanımı her şeyimi...