Arama sonuçlarınız

1. Yobaaz

Elektirikli Sukuter Sorunsalı

Yarım saat önce bir sukuter ile sukuter dediğime bakmayın, motosiklet değil elektirikli olanlardan hepsiburada’da satılan 20 30k lık olanlar işte bunlarla kafa kafaya giriyordum. Eleman bana " ne oldu " diye soruncada üstüne bastım kalayı "küçücük aletle" yaptığın harekete bak felan diye. Neyse...
  2. Yobaaz

Ekipman Beden Uyumu Tavsiyesi & Önerisi : Pantolon

Evet sayın yerliler motosiklet pantalonu almak istiyorum ama karar vermedim nasıl bişey alsam kullandığınız Pantolonu boy kilo ve beden olarak paylaşabilir misiniz? Ürüne ait kendi deneyiminizide paylaşırsanız tadından yenmez ayrıca iyi bir data olur elimizde kafası karışan arkadaşlar için yol...
  3. Yobaaz

Motor bloğundaki yağ

Merhaba, bugün motor bloğunun üzerinde böyle birşey gördüm bu nedir bir sorun mu? motor 5600km de bu kmde bir motorda böyle birşey görmek biraz sinirimi bozdu açıkçası tavsiyeniz varsa alırım teşekkürler.
  4. Yobaaz

Dominar 250 Topcase, Çanta Demiri Aksesuar

Merhabalar bugün Dominar 250 ye hiç sevmesem de topcase taktım. Takmak zorunda kaldım gibi ama sevmeyerekten de olsa motosiklette birazda elegant durduğunu düşüyorum. Genelde 45 lt kullanıyor çoğu kişi fakat ben bu hacime ve cüssede biraz sırıttığını düşündüğüm için 40lt deserdman çanta taktım...
  5. Yobaaz

Cardo Sprint Müzik Paylaşımı HK

Merhabalar, Cardo Sprint kullanıyorum artçım bile müzik dinlerken sohbet edemiyorum. Sadece müzik paylaşılıyor ve iletişim sesi gelmiyor ya da pasif oluyor tam bilmiyorum. Hem müzik dinlerken hemde iletişim kurmanın bir yolu varmıdır? Tuşa mı basacağız yoksa bu alette olmuyor mu. Tecrübeliler...