Arama sonuçlarınız

1. fancydriver

Toprak Razgatlıoğlu MotoGP'de. Yeni Takımı Yamaha Pramac Racing olacak

Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, 2026 MotoGP sezonu için Yamaha ile anlaşmaya vardı. İlk Türk MotoGP pilotu olmaya hazırlanan Toprak, Pramac Racing koltuğuna oturacak. Speedweek.com'un özel haberine göre, Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, 2026 sezonu için Yamaha ile...
  2. fancydriver

400.000 TL Civarı Motosiklet Önerisi

Bu tarz konuları kınadığım için başıma geliyor sanırım ama gerçekten ben böyle bir kararsızlık yaşamadım bir eşya konusunda daha önce. 250-300 cc tecrübelerim oldu. 500-800 cc arasında motosiklet almak istiyorum esasen ancak piyasa uçmuş gitmiş. Bu fiyatlara QJ motor, Voge gibi motorların bu...
  3. fancydriver

Önemli Bir Hatırlatma

Haziran ayından beridir, ekonomik ve sosyal durumumdan dolayı motosiklete binemiyorum. Binebiliyorken ne kadar ayrıcalıklı olduğumu düşünmemiş ve o anların kıymetini bilmemiştim. Şimdi elim gidona, g*tüm seleye değmediği için motosikletimle geçirdiğim her an, her görüntü aklımda dün olmuş gibi...
  4. fancydriver

4000 TL Civarına 4 Mevsim Mont Önerisi

Selam arkadaşlarım, kardeşlerim, motosikletdaşlarım. Başlıkta belirtildiği üzere bir monta ihtiyacım var. 4 mevsim motor sürüyorum. Yaza doğru uzun mesafe, kışın şehir içi, belki kısa mesafeli şehirler arası. Bütçe belirtildiği gibi, aslında ikinci el de düşünebilirim ama pek sinmiyor içime...

Yeni mesajlar