Arama sonuçlarınız

1. koray_77

yardım... er 5

mrb.arkadaşım kawasaki er 5 aldı fakat parçaları bulmakta zorlanıyoruz yetkili servisinde çok uzun zamanda getiremiyor bu motora uyacak km teli nereden temin edebilirim.tşkler.::saad::
  2. koray_77

arkadaşlar iyi geceler yardım

iyi geceler ya aklıma takıldı pazar günü arkadaşımdan ybr 125 motosikletini alıp bursaya gitmeyi düşünüyorum fakat motosikletin sigorta günü dolmuş ve 4 adet pulu ödenmemiş (179 lira) polis çevirse ceza yazarmı_? yazarsa plakayamı ehliyetemi yazar.. tşkler..
  3. koray_77

arkadaşlar bilgisi olan varmı_?

merhaba arkadaşlar; arkadaşlarım ben bi konuyu çok merak ediyorum MOTOSİKLETLİ KOMANDOLAR :)) ben temmuz ayının 26 sında bu sene yani bir kaç ay önce hakkari'de vatani görevimi tamamladım ve geldiğimde bir çok ağızdan 2010 yılında motosikletli komandolar çıkıyormuş diye bir duyum aldım bir...
  4. koray_77

arkadaşlar komandodan özlemle herkese merhaba

merhaba arkadaşlar ben koray yalovadan belki hatırlayan arkadaşlar vardır...askerliğim nedeniyle uzun süredir aranıza katılamıyorum sizleri çok özledim hakkariden komando selamları.... şafak 159 inşallah aranıza tekrar katılabilirim hoşçakalın
  5. koray_77

1997 Harley Davidson FLSTC ortamda motordas süper

http://www.bikepics.com/pictures/672278/ http://www.bikepics.com/pictures/672276/ http://www.bikepics.com/pictures/672275/ racing severim normalde ama bu çok hoş bence:cat: :rendeer:
  6. koray_77

acil yardım

arkadaşalar kawasaki zzr600 120 binde 1999 model motosiklet var fiyatı ne kadar olabilir
  7. koray_77

asya gerçekten çok kötü malzemeden yapılmış

bu sabah 10-15 dk önce bi tane asya 150 lik bir asya gördüm bi sorayım dedim şakayetin varmı motordan dedim... -dün aldım bugün gidicem alırsa gerivericem -neden abi -sola dreksiyon tam olarak dönmüyor dün az kalsın düşüyordum her tarafından ses geliyor...dökülüyor resmen -hayırlısı olsun abi...
  8. koray_77

arkadaşar sapancaya gelsem...

sapancaya gelsem artçı olarak ne kadar masraf olur ve nası gelirim..direk mi geliniyor yoksa aktarmalımı?*
  9. koray_77

yalova'dan sapanca gezisine katılacak arkadaşlar varmı ya..

abi varsa konuşalım ben hiç bilmiyorum yol masrafı ne kadar olur..artçımı olucam??:pr: :pr: :pr:
  10. koray_77

çok üzgün vesinirliyim ya

arkadaşlar 10 dk önce arkadaşımın motorunu bağladı polisler plaka ve ehliyet yok diye..cocuk ağlıyo abi yapma etme a.q polisi hiç.. ufak çocukların bağırtıp kullandığı motorları bağlamazlar böle arkadaşların mağlarlar..deli oldum yemin ederim
  11. koray_77

arkadaşlar daha önce de sormuş tum cvp gelmedi bir daha sorayım lütfen birşey yazın??

ben yalova dan gelicem ido ile karşıya geçicem istanbul'u hiç bilmiyorum..artçi olarak beni kim alabilir nereye geliyim..lütfen yardım edin ben sizle gitmek istiyorum istanbul park a..:salut: :salut: :salut:
  12. koray_77

arkadaşlar acil yardım

arkadaşlar ben yalova dan moto gp yi izlemeye gelicem..lastiklerin dumanını solumak istiyorum ama ist u hiç bilmiyorum ido ile karşıya geçicem ondan sonra sizinle birlikte gitmak istiyorum izlemeye ama hi. bilmiyorum dediğim gibi nereye gelebilirim en yakın???:pr: arabayla giden abilerim...
  13. koray_77

arkadaşlar yarın saat kaçta sultanahmetteyiz???

arkadaşlar yarın saat kaçta sultanahmette olmamız gerekir yer bulabilmek ve en başından seyredebilmek için..????????:queen:
  14. koray_77

drag görüntülerini nereden bulabilrim arkadaşlar??

arkadaşlar drag görüntüleri izlemek istiyorum bildiğiniz bir adres varmı??
  15. koray_77

Arkadaşalr Moto Gp Nisan 27-28-29 Dami

arkadaşlar moto gp yarışı nisan 27-28-29 nisan damı? istanbulda adresini bilmiyorum yardımcı olurmusunuz..:salut:
  16. koray_77

özür dilerim ama yardıım edin

:queen: ::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos:: ::sos:: arkadaşalr ben dün yine bu konuyu açmıştım ama bende bi arkdaş gibi şüphedeyim..ilk kez motosikletim olucak; 18 yaşındayım 55-60 kilo civarındayım motosiklet alıcam yahama ybr125 honda cbr125 arasında...
  17. koray_77

yahama 125 lik hakkında bilgi veririmisiniz almayı düşünüyorum

arkadaşlar ben yamaha 125 lik almayı düşünüyorum ilk motosikletim olucak başlamak için sizce nasıl?
  18. koray_77

merhaba bende yeni katılkdım arkadaşlar aranıza

selam arkadaşlar..motosiklet.net ten uzak kaldığım için kendime çok kızıkyorum burada her şey var..çok güzel bir site.. ben 18 yaşındayım...adım koray...yalova da oturuyorum..motosikletim henüz yok ama inşallah olucak...iki kez kaza yaptığım için ailem pek sıcak bakmıyor..:cat: