Arama sonuçlarınız

1. S

Moto kurye evrak ücretleri

Arkadaşlar suan sıfırdan moto kurye olmak istediğim de ekipman motor VS hariç çıkacak ücretler nedir ve ne kadar tutar bilen varmı
  2. S

TVS 110 moto kuryelik için nasıldır

Arkadaşlar kuryelik için bir motor almayı düşünüyorum ve ben bunu kredi kartına taksitle alacağım başka imkanım yok.Şimdi merak ettiğim tvs 110 lar nasıldır moto kuryelik için yada 70 80 bin bandında kredi kartı ile alabileceğim motosiklet tavsiyeleriniz nelerdir.Biraz daha üstüne koy demeyin...
  3. S

Kuryelik için ekipman ve motor önerileri

Arkadaşlar kurye işine girmek istiyorum ilk defa yapacağım ama motor tecrübem baya bi var ondan yana sıkıntı yok ehliyetimde var.Sizden ricam bana motor ve ekipman önermeniz fakat belli bir bütçem de var çok aşırıya kaçamıyorum yoksa motor konusunda bende japon isterim ama malesef çok...
  4. S

Ktm duke 250 plakanın titreşimden dolayı aşırı ses yapması

Beyler ktm duke 250 var bende plaka kuyrukta titreşimden dolayı aşırı ses yapıyo bu sesi nasıl keserim
  5. S

Ktm duke kazanı yapılmış yoksa satısında mı böyle

Cümleten selamün aleyküm beyler 2 gün önce pazar günü bir ktm duke 250 motosiklet aldım 2. El ama sıfır gibi çünkü aldıgım da daha 500 km deydi. İlk defa ktm alıyorum motora baktım cidden sıfır gibi tertemiz vurduk kırık hiçbirşey yoktu satan adamda öyle söyledi hasar kaydı ıvır zıvır sorguladım...
  6. S

Cf moto nk 250 yüksek devirde gaz kesme

Beyler s.a bende 2022 model nk250 var daha 5500 km de bugun öylesine cıktıgımda yüksek devirde 7000 üstü hangi vites olursa olsun motor gaz kesiyor stop etme felan yok ama gazı kesiyor belli hıza düşüyor sonra devam 7000 üstüne cıkınca gene kesiyo sebebini bilen daha önce yaşayan varmı çözümü...

Yeni mesajlar