Arama sonuçlarınız

1. M

A2 ehliyetim var motora yeni başlayacağım daha önce sürdüm bilgim var tecrübem yok.

Uygun fiyatlı çok yüksek bir meblağ vermek istemiyorum. Piyasada isim yapmış güzel hava şartlarına göre çok sorun çıkartmayacak bir motosiklet modeli arıyorum. Racing motorlar ilgi alanım lakin ilk etapta almam öyle bir hata yapmam. Sizlerden tavsiyem uzun yol yapacak, servis sorunu çekmeyeceğim...
  2. M

A2 ehliyetim var motor alıcam

Herkese merhaba, 200 bin TL ye kadar motosiklet bakıyorum. Bunun yanında ekipman da alıcam. Şuan baktığım bir model var Regal Raptor Pilder 125.Bu motoru önerir misiniz arkadaşlar. Alet çok yakışıklı geldi benim gözüme hoşuma da gitti. Yardımcı olursanız sevinirim.İlk defa motor alıcam bu arada
  3. M

Yeni başlıyorum

Çok ama çok yakın zamanda A2 ehliyet alacağım. Yaşım 20 öncelikle bunu belirteyim. Ülkemizde malum her şey pahalı siz abilerimden dostlarımdan bazı tavsiyeler edinmek istiyorum. Var mıdır bana başlangıç motoru olarak önerebileceğiniz 200.000 bin TL ye kadar motosiklet
  4. M

Pulsar RS 200

Başlangıç motoru olarak hem havalı hemde motosikleti öğrenmek adına pulsar RS 200 alınabilir mi abilerim
  5. M

Motor başlangıcı

Merhabalar , yaşım 19 A2 ehliyet almayı düşünüyorum yakın zamanda. Başlarda yapmam gerekenler neler fiyatlar çok uçuk düşük bütçeli motorlar nelerdir bu konuda biraz yardımcı olur musunuz teşekkürler :)