Arama sonuçlarınız

1. M

2006 cbr 125 devir düşmüyor

2006 cbr 125 de ısındıktan sonra devir 6 7 binden aşağıya düşmüyor karbüratörü bi kaç kez toplattım ama ondan mı bilmiyorum subap ayarından yapar mı bunu? Çalışan bir karbüratörü ya da tamir kitini nerden bulabilirim internette bulamıyorum
  2. M

Jikle sorunu videolu

2006 cbr 125 im var hava sıcak olsa bile jiklesiz çalışmıyor. Çalıştıktan sonra ısınınca devir 5 binden aşağıya düşmüyor gaz basıp bırakınca düşmüyor. Anlayan var mı ya da Ankara da düzgün uğraşacak bir usta tanıdığı olan var mı? https://www.youtube.com/shorts/ltqPLpT-4Wg
  3. M

motorsiklet jiklesiz çalışmıyor

2007 cbr125 im var. Motor jikleyi çekmeden çalışmıyor jikleyi çekip çalıştrınca da rölanti de dalgalanma oluyor sebebi ne olabilir?
  4. M

jikle sorunu

2007 cbr 125 im var. jikleyi açsam da kapatsam da düzgün çalışmıyor devir kendi kendine 4 bin 5 bine çıkıyor hafif bolluk var jikle kablosunda kablonun dışıyla oynadıkca devir yükselip düşüyor ama bi türlü rölantiye çeviremiyorum sorun jikle kablosunda mı telinde mi bu sorunu nasıl çözebilirim
  5. M

karbüratör hava ayar vidası düştü

Dün karbüratöre hava ayarı yapatım nasıl olmuş diye dolanırken geldiğimde vida düşmüş internette hiç bi yerde bulamadım nerden temin edebilirim. Cbr 125 2007 kasa tamir takımı falan bulamadım internette
  6. M

Gazı bıraktıktan sonra devir düşmüyor

Gazı bıraktıktan sonra devir 2 3 saniye sonra yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Mesela 4. viteste 50 ile giderken gazı kesiyorum 6 bin devirde 1 2 saniye kalıyor daha sonra yavaş yavaş düşmeye başlıyor o sırada vites de atamıyorum. Karbüratörün hava ayar vidası bozuk olabilir sağa sola çevirsem de...
  7. M

Farklı karbüratör takmak

Motosikletimin karbüratöründe sorun var ne tamir kiti ne de sıfırını çıkmasını bulabiliyorum. Farklı bir karbüratör takabilir miyim öyle bir şans var mı
  8. M

2007 model cbr 125 karbüratör hortumundan benzin atıyor.

3 Gün önce sözde bir ustaya karbüratör benzin akıtıyor diye verdim 2 gün sonra yapamadım dedi topladı tekrar verdi motoru. Yarım saat sürdüm herhangi bir sorun olmadı bugün sabah işe giderken bir anda stop etti çalıştıramadım. Fotoğraflardaki hortumdan benzin atıp stop ediyor boşta yer falan da...
  9. M

2007 Model cbr 125 rölanti dalgalanması

2007 Model Cbr 125 im var . Rölanti çok fazla dalgalanıyor hatta ısındıktan sonra stop bile ediyor çoğu zaman. Geçen gün bujisini ve yağını değiştirdim. Bu sefer de egzos da duman yok ama yağ yakıyor galiba elime siyah siyah bişeyler attı egzosdan yağ eksiltiyor mu diye baktım o da yok ...