Arama sonuçlarınız

1. MithatY06

Satılık CRFL/Rally KN Hava Filitresi

Merhaba arkadaşlar, Motorumu satmadan sipariş verdiğim KN açık hava filitresi daha yeni elime ulaştı. Ürün sıfır bir şekilde paketindedir kontrol amaçlı sadece açıp baktım. 2023 ve Üstü modellerle uyumludur ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Fiyat:6000 TL
  2. MithatY06

Honda yedek parça sorunu başka yaşayanlar da var mı ?

Merhaba, Yakın zamanda motorum park halinde yan yattı bunun hakkında zaten bir konu açmıştım. Bu kazadan sonra motorumun Avadanlığı (Takım Çantası koyulan kutu)ve Orjinal Manet koruması (Rüzgarlık) kırıldı. Daha önce de park halinde araç vurması sonucu Yan sehpam ortadan ikiye kırılmıştı...
  3. MithatY06

Honda CRF 250 Rally kafası kaydı ne yapacağımı bilmiyorum.

Merhaba, Honda CRF 250 Rally 2023 Model sahibiyim. Dün Tekirdağ’da aşırı rüzgardan motor olduğu yerde sola yattı kaldırıp bindikten sonra fark ettim ki gidon açısında bi problem yokken kafa grubu ( Ekran, Far, Sinyaller, Ön cam) hepsi birlikte kendi ekseninde sola kaymış. Ne yapacağımı hiç...
  4. MithatY06

CRF 250 RALLY HAVA FİLTRESİ

Merhaba, Honda CRF250 Rally 2023 kullanıcısıyım. Serviste dahi hava filtresini bulamıyorum. 2017-2020 arası modellerde her çeşit markanın hava filtresini bulabilmekteyim. 2017-2020 arası ile 2023 Modelin hava filtrelerinin boyutları ve şekli aynı mı bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
  5. MithatY06

Benelli TRK 251 hakkındaki düşünceleriniz

Merhaba, motorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve şuanda gözüme trk 251 modeli güzel geldi ama benelli markasını bilen edenlerden de dinlemek isterim tavsiye eder misiniz, karşılaşabileceğim sorunlar neler…
  6. MithatY06

Lastik Yarılması

Merhaba, bu konuda yardım istemiyorum zaten seve seve yeni bi lastik almam lazım lakin lastiğimin bu kadar kusursuz şekilde yarılması normal midir ya da nasıl yarıldığı hakkında fikrilerinizi merak ediyorum.
  7. MithatY06

"Polo" Marka Kadın "S" Beden Komple Takım

Merhaba, Polo marka Almanya'dan geldi. 1-2 defa kullanılıp daha sonra dolaba kaldırılmıştır. Fiyat tekliflerine açığım. Fotoğraflar için ilan Linklerini bırakıyorum. https://www.letgo.com/item/kadin-motosiklet-ceketi-iid-1663540244...
  8. MithatY06

Uzun Yol İçin Tavsiyeler/Bilgilere ihtiyacım var.

Merhaba, şuan kullandığım 250NK motorumla önümüzdeki hafta İstanbul'dan Ankara'ya gitmeyi planlıyorum ama bu benim ilk uzun yol deneyimim olacak. Motorumun bakımlarını ve kontrollerini yaptırmak için cuma gününe randevu aldım. Bunun dışında ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok...
  9. MithatY06

Motosiklet Body Armor veya Yazlık Ceket Önerileri

Merhaba arkadaşlar, bu ay kendime yurt dışından şahsi kargo ile Alpinestars bionic action v2 gettitirmiştim fakat ülkemizin güzel gümrüğündeki yeni yasadan dolayı ülkeye girişine izin verilmedi. Yaz boyu ise giyecek başka ceketim yok diğer hepsi kışlık bana yaz için korumalı bir ceket lazım...
  10. MithatY06

CBR 250R Farı CBR 125R’a uyar mı?

Merhaba, yakın zamanda bir arkadaşımın kazası üzerine ucuz bir şekilde halletmeye çalışıyoruz. Kendisi işte çalışarak para çıkarmaya çalışıyor. 1-2 adet 250R farı bulduk ama uyar mı emin değiliz. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa seviniriz.
  11. MithatY06

CF Moto NK250 Arka Fren Balatası Boyutu

Merhaba, CF Moto NK250 kullanıcısıyım. Motorum 2500km oldu ve ya benden kaynaklı bi sorundan dolayı yada Parça kalitesinden dolayı mı emin olmamakla beraber fren balatalarım diski çizip öttürmeye başladı. Arka fren için balata alacağım lakin nereye bakarsam bakayım hiç bi yerde boyutlarıyla...
  12. MithatY06

CF Moto NK250 Gıcırtı Sesi

Merhaba, Motorum daha yeni 1000 km oldu. Geçen gün yıkamamın ardından biraz yol yaptıktan sonra motordan inerken gıcırtı sesi fark ettim. Sonrasında bu ses her çukurda her binip indiğimde devam etti. Bugün sanayiye gidip arka amortsiörleri ve Arka Salıncak milini yağladık ama halen sorunum...
  13. MithatY06

Mondial X-treme max 200 Stickerları RKS Rt250 modeline olur mu?

Merhaba arkadaşlar, motoruma uygun sticker ve ya parça zaten zar zor buluyorum bazılarını ise hiç bulamıyorum. Kalyoncu motor üzerinden 1 sticker buldum ama motosikletime olur mu bilemedim bu konu hakkında bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim...
  14. MithatY06

RKS RT250 İçin Parça Satıcısı Arıyorum

Merhaba değerli forum üyeleri, Bu benim ilk konu açışım o sebepten yanlış bir bölümde açtıysam şimdiden kusura bakmayın ve uyarırsanız sevinirim. Sorunuma gelirsek Rks Rt250 crossuma geçen hafta bir kişi arkadan vurup beni düşürdükten sonra durmayarak kaçtı. Şuan da elcik korumalarım ve...

Yeni mesajlar