Arama sonuçlarınız

1. M

Kaza sonrası değer kaybı ve yattı parası

Arkadaşlar 2023 model arora beatrix motor ile kaza yaptım karşı taraf yüzde yüz suçlu 35 bin tl hasar ve 15 gün tamir süresi yazdı eksper rapora değer kaybı yattı parası alabilir miyim tecrübeli olan var mı
  2. M

Kaza sonrası değer kaybı ve yattı parası

Arkadaşlar 2023 model arora beatrix motor ile kaza yaptım karşı taraf yüzde yüz suçlu 35 bin tl hasar ve 15 gün tamir süresi yazdı eksper rapora değer kaybı yattı parası alabilir miyim tecrübeli olan var mı
  3. M

2006 Honda Activa 100 çalışmama sorunu

Arkadaşlar motorum yolda giderken Bir anda stop etti çalışmıyor usta karbüratöru temizledi biraz böyle idare ettim yine aynı oldu karbüratöru yan sanayi tıkanıp duruyor Sorun depo da mı olur yoksa karbüratör de mi
  4. M

Sürücü kursu dersleri

Arkadaşlar A2 ehliyet için sürücü kursuna yazıldım. Bana 2 hafta zorunlu ders olduğunu iki kere müfettişler yok yazarsa kaydımın iptal olacağını söylediler. Böyle bişey var mı?
  5. M

Motolux MTX 125

Merhaba arkadaşlar Motolux mtx125 almak istiyorum. Motoru kullanan var mı önerir misiniz
  6. M

Kymco agility 125 tekleme sorunu

Merhaba arkadaşlar kymco agility 125 motorum 65-70 km hıza ulaşınca teklemeye başlıyor ve daha fazla hızlanmiyor. Ne sorunu olabilir.
  7. M

Subap ayarı yapilan motor 5.viteste devir almıyor

Merhaba arkadaşlar bugün Bir ustaya motorun subap ayarını yaptırdım. Sentil çakısı falan kullanmadı kuru düzen ayar yaptı. Motor şimdi 4. Ve 5. Viteste devir almıyor 60 km.gecmiyor. Bu performans düşüklüğü subap ile ilgili mi yoksa başka bir sorun mu vardır.
  8. M

Sıfır motordan gelen subap sesi

Merhaba değerli kardeşlerim Sıfır Mondial süperboy 125 aldım daha 1800 km ama supablardan ses geliyor gibi atacağım linke tıklayıp bir bakabilir misiniz https://youtube.com/shorts/7-1o87fs20g?feature=share

Yeni mesajlar