Arama sonuçlarınız

1. B

Mobilet son gazda sorun

Selamun aleykum arkadaslar mobilette son gaz giderken motor bogulur gibi gazi az yemeye bosa bagirmaya basliyor jikleye basip zorladigimda motor titriyor ve sunmuyor sebebi nedir ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ---------- Güncel beyler çözüm...
  2. B

Beldeyama benzin akıtma çalışmama

Merhaba arkadaşlar dün beldeyama mobiletime 15x15 memeli vs.. 14x14 karbüratör taktım bir sorun yoktu lâkin malum yağmur yağmış sonrasında biraz zor da olsa çalıştı. Bir süre gittikten sonra bujiden elektrik atmaya başladı ve karbüratörden benzin gelmeye başladı. Alt karbüratör kapağına vs.. her...
  3. B

CUB boğulma

selam arkadaşlar cup motorumda motor boştayken sorun yok, 1 ve 2. viteste motor bir gaz yiyor bir gaz kesiyor, tekleme oluyor yani. Boşta sorun olmuyor sizce karbürator tıkalı mıdır yoksa benzin mi kötüdür? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54...
  4. B

CUB Hızlı Kalkma

Arkadaşlar cub ile hızlı kalkmak için tavsiye verir misiniz, lastik yakmak veya debriyajla devir yükseltip öne çöküp kalkmak gibi
  5. B

CUB Gaz kesince gelen ses

Selam arkadaşlar motorda gaz kesince 1. viteste - boşta - yarım vites(bir nevi debriyaj) yapıp deviri biraz yükseltince ön egzantrikten sanırım ses geliyor zincir değişmeli miyim? yağ akıtıyor motor devamlı yağ azalmış olabilir mi? ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir...
  6. B

CUB Kalkış hızlandırma

CUB motorda kalkış nasıl hızlandırılır ne ayar çekmek lazım?
  7. B

CUB egzoz performansı etkiler mi?

Arkadaşlar elimde fresko çift egzoz var arkadaşta ibikli full açık egzoz var ben şuan freskoyu kullanmıyorum full motorun sesini gizleyen bi egzoz kullanıyorum, arkadaşla drug kalkınca arada 1 teker farkla geçti beni ben fresko taksam bu arkadaşı geçer miyim + kaç km/h artar
  8. B

72 Mil jant hk.

Arkadaşlar elimde 72 mil jant var paslanmış hangi pas sökücüyü önerirsiniz?
  9. B

Cup hakkında bilgili olanlar buraya!

Selamlar arkadaşlar, ben motoru ustaya verdim, usta motora bir ayar çekmiş motor adeta uçuyor. Ne ayarı diye sordum özel dedi, klasik usta :) Neyse size sorum şu ki: Usta bu motoru ne ayarı çekmiş olabilir size bir kaç şey söyleyeyim ona göre sorumu cevaplayın bilgili kişiler. Motorun egzozu...

Yeni mesajlar