Arama sonuçlarınız

1. M

Siz olsanız hangi kaskı alırdınız ?

z900 sahibiyim oturuş pozisyonu dik aşağıda ki kasklar arasında kaldım yazdığım liste yada liste dışı önerilerinize açığım bütçe 30k Shoei nxr2 Scorpion EXO 1400 EVO II Air Carbon HJC f71 carbon
  2. M

Motosiklet boya kodundan rötüş boyası verebilen yerler.

selam arkadaşlar arka salıncak serviste paddock standını koyarlarken çizmişler çok hafif. elimde boya kodu mevcut fakat motosiklet boya kodunu çıkaramıyor sorduğum çoğu yer. Bilginiz dahilinde var mı bu işi yapan yerler ? kod : 18R / 2844 FLAT SUPER BLACK / 18R
  3. M

fren manetinde vuruntu hissi

merhaba 0 km z900 aldım şu an 1200 km'de bugün yolda giderken ön freni sıktığımda fren manetine vuruntu geliyor bunu neden yapar ?
  4. M

Rolenti'de titreşim sorunu

selamlar 2024 z900 sahibiyim sıfır km aldım motor şu an 600 km'de daha önceleri yoktu ama bugün ışıklarda beklerken motorun rolenti'de gidondan titreşim yaptığını fark ettim aynaları titreştiren cinsten. bunu neden yapar?
  5. M

20.000TL'ye Kadar Kask Önerisi

Merhaba dostlar. başlıkta belirttiğim üzere fiberglass kabuk yapısına sahip ses geçirgenliği az kask önerisi alabilir miyim? Tekeriniz düz bassın iyi forumlar.
  6. M

kawasaki z900 bakım aralıkları

merhaba 2024 model z900 sahibiyim. motorun 1000km bakım ücreti ve bakım aralıkları hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Kullanma klavuzunda bakım aralıkları mevcut değil. birileri ilk bakımdan sonra 12.000km'de bakıma gireceğini söyledi fakat tam emin olamadım. keyifli forumlar.
  7. M

ducati monster 937 mi ktm duke 790 mı ?

merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere bu iki motor arasında kaldım arkadaşlar. iki motorun da işletme maaliyetlerini karşıyalabilecek durumum var. boy 1.90 kilo 100. iki motor arasında kalsaydınız siz hangisini tercih ederdiniz ? neden ? cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
  8. M

Honda cb 600 f hornet alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar 2012 model 20 bin km'de bir hornet buldum tamamen orjinal. 10 yıl geçmiş üretildiğinden bu yana , aslında yılından çok piyasası var mı bu motoru kullanan arkadaşlar var mı yedek parçası ne durumda ve şu yılda satın alınır mı ? cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
  9. M

Yamaha R25 Motordan gelen ses

merhaba arkadaşlar geçen ay sıfır km r25 satın aldım bugün turlayım dedim 45 km'de motorum şu an. sorunum şu; Motosikletle seyehat halinde iken motor aksamından bir cırcır zincir sesi gibi bir ses geliyor. debriyajı sıkınca gidiyor ses. zincirden gelmediğine %100 eminim. sizce nedir bu sorun ?
  10. M

Branda önerisi

Merhaba arkadaşlar r25 motosikletime kalın işe yarar bir branda arıyorum önerebileceğiniz marka var mı ? nette baktığımda çok dandik brandalara denk geldim.

Yeni mesajlar