Arama sonuçlarınız

1. E

Rodaj yağının değişim süresi

Hayırlı günler, birkaç gün önce 2021model 2022çıkışlı 100kmde bir motosiklet aldım,aldığım kişi motoru 1yıldır garajda yatırıyormuş. Ben de yaklaşık şuan 350kmye kadar kullandım fakat motor yağının ve yağ filtresinin değişip değişmeyeceği hakkında net bir bilgi bulamadım,herkes farklı bir bilgi...
  2. E

Yamaha R7 mi Aprilia Rs660 mı?

Herkese hayırlı günler, racing bir motosiklet alacağım ve iki model arasında gidip geliyorum. Bunlardan birisi R7, diğeri ise RS660. RS660 genel olarak her şeyiyle üst noktada fakat servis, parça olarak ya da kronik arıza olarak sıkıntı yaratır mı kestiremiyorum. İki motosiklet arasından...
  3. E

Motosiklet Önerisi

Öncelikle herkese hayırlı günler. Aklımda yakın zamanda alacağım 2 motor modeli var, birisi honda cbr650r diğeri ise kawasaki z900. Daha önce sürekli naked kullandım hiç racing kullanmadım bu yüzden yeni alacağım motorun racing olmasını düşünerekten cbr almayı planlıyordum fakat şuan piyasaya...
  4. E

Mt07 Renk Önerisi

Yeni kasa 07 almayı düşünüyorum fakat iki renk arasında kaldım, dışardan görüşleri de değerlendirmek amacıyla sormak istiyorum, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? 1-Storm Fluo 2-Cyan Storm

Yeni mesajlar