Arama sonuçlarınız

1. M

Fren boşalması neden olur?

Merhaba, kız arkadaşımla seyir halindeyken 600RR arka fren boşaldı. 4-5 dakika boyunca fren işlev görmedi. Bir kenara çekip biraz bekledikten sonra fren tekrar doldu ve düzeldi. Fren balatası bitik olduğu için ertesi gün arka fren batalasını değiştirdik ve fren hidroliğini kontrol ettik. Bugün...
  2. M

Motosiklet kamerasının şarj sorunu

Merhaba, gezi yaparken gropro kamera kullanıyorum ancak şarj sorunu için ne yapmam gerekiyor? Yanımda powerbank taşımam mı gerekecek sürekli, sizler ne yapıyorsunuz kamera şarjı için? Teşekkürler.
  3. M

İstanbul'dan herkese selamlar

Merhaba, ben Cihan. yaşım 29. 10 yıldır motosiklet kullanıyorum. Şu an 2014 model CBR600RR repsol sahibiyim. Yeni arkadaşlar edinmek için forumdayım. Teşekkürler.
  4. M

2020 Kawasaki ZX10R 9.800KM

Merhaba, motosiklet hatasızdır. Akrapovic egzoz üzerindedir. Ekstra olarak SC egzoz da yedekte bulunuyor. Orjinal plakalık, egzoz, mono kapak ve aksesuarları yanında verilecektir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-zx10r-9.800km-hatasiz-1065199378/detay/
  5. M

2018 Model MT09 Çalışmıyor

Merhaba, 2018 Model Mt09 motosikletim sigortası yanmıştı, yeni 50A sigorta taktım. Şu an marş basıyor ama çalışmıyor. Sorunun sebebi ne olabilir?
  6. M

Uzun yol ile tatil yapacak var mı?

Merhaba, İstanbul'dayım, Tatil organizasyonu olan bir ekip/kişi/grup gibi bir şey var mı? 600RR Repsol var şehir içinde kullanmıyorum, uzun yol ile tatil düşünüyorum ama tek olduğumda başıma bir şey gelebileceğinden endişelerim var. Yaz bitmeden bir ekibe katılmak isterim, teşekkürler.
  7. M

Motorcu arkadaşlarıma bir soru.

Merhaba, 600RR motosikletimdeki leo vince egzoz sistemi için TUVTURK'ten uygunluk belgesi alacağım. Bunun için susturucuya ihtiyaç var mı? Not: Egzoz orjinaldir. Üzerinde damgası v.s. bulunuyor. Teşekkürler.
  8. M

Ehliyet yenileme Hk.

Merhaba, ehliyetimi kaybettiğimde yenilerken sağlık heyeti her yıl sağlık kontrolü koşulu ile ehliyeti yenilemiş. Ehliyetimi tekrar iptal ettirip bu koşulu kaldırmam gerekiyor. Bildiğiniz bir hastane var mı bu ibare şartı ile olmadan ehliyeti verebilecek? Teşekkürler.
  9. M

CBR600RR için İstanbul'da bir motosiklet tamircisi var mı?

Merhaba, CBR 600RR motosikletimdeki "leo vince" egzoz sistemi sebebi ile polis trafikten men ederek motosikletimi bağladı. Polislere "bütün cezaları ödüyorum, cezayı yazın fakat motosikletimi bağlamayın" diye rica etmeme rağmen motosikleti aldılar. Ayrıca çıkış işlemleri için izin verilmedi...

Yeni mesajlar