Arama sonuçlarınız

1. E

SYM Fiddle 4 Abs

Arkadaşlar arabayı sattım ev alma durumu var birde beni şehir içi İstanbul'da taşısın gezmeye tozmaya iki kişi gidebileyim İstanbul'da diye bu motoru düşünüyorum sizin fikriniz nedir motor hakkında 69.500 TL sıfırı bayide websitesinde
  2. E

Sizce hangi motoru almalıyım

Kısa ve net kullanım amacı vesayre işe git gel olucak.Üsküdar çekmeköy arası.Birisi Bajaj Dominar 250.Diğer Pcx 125.Fiyatları birbirine çok yakın.0 alıcam.Ns 200 almak istemiyorum dominar varken.Sizce pcx in kalitesini ve sağlamlığını dominarda yaşarmıyım. bu arada bajaj kaç lt yakıyor...
  3. E

Honda Dio mu Yamaha Delight mı ?

Günlük kullanımda istabulda köprü trafiği dahil çekmeköy üsküdar arası git gelde sizce hangidi daha mantıklı ? delight daha kaliteli kullanışlı gibi ama dio 10 kağıt daha ucuz ve parçası servisi daha rahat gibi geldi.Özel kullanım olucak işe git gel için.Paket vs yok.
  4. E

Honda Navi

Böyle bir motosiklet gördüm karbüratörlüymüş.Msx gibi görünüyor ama teknoloji olarak daha basit ve cvt şanzımanlı.Ön arkada kampana var galiba fisk fren hiç yok.Enteresan geldi baya bana.Bilgisi olan varmı bu motor hakkında.Türkiyeye gelicekmi vs ?
  5. E

Honda 14 şubat süprizi

İnstagramda 14 şubatta süpriz yapıcaklarmış.Acaba yeni modelmi gelicek.
  6. E

Honda dio hakkında görüşleriniz nelerdir ?

Aylaedır motosiklet araştırıyorum.Alma fırsatım olmadı ama en azından ne istediğimi iyicene anlamaya başladım.Birkere ekonomik bakımı ucuz ve istanbulda otoyolda beni götürsün yeterli modunda olduğuma karar verdim ve en önemliside taş gibi sağlam olmalı.Pcx,tweet 200,nmax 125,sym vr kymco...
  7. E

Scooter için topcase önerebilirmisiniz.

Honda dio gibi şehiriçi şahsi kullanımda paket vs olmayacak şık 1 fullface kask alsa yeterli olacak ve olabildiğince sağlam ömürlük bir topcase önerebilirmisiniz.Görüntüsü ve sağlamlığı önemli paket scooterı gibi görünmesini istemiyorum.Boyutuda minik estetik tek kask alsa yeterli olur.Model...
  8. E

Peugeot tweet 200cc nasıl bir scooter

Youtube da pek bilgi bulamadım türkçe.Forumdada bulamadım.Sizin bilginiz varmı bu scooter hakkında.Abs li 200cc ve fiyatı nispeten iyi gibi.Bu arada 0 km motosikletlerden bahsediyorum. Grisi hoşuma gitti.Pcx 125 bakıyordum ama bunun daha basit ve 200cc olması abs ve kaliteli olması en azından...
  9. E

Hyundai Santro Türkiyeye gelecekmi ?

Bayiler ayrı haber siteleri ayrı konuşuyor.Bug0n bayiyi aradım bilginiz yok dedi.İnstagramdan mesaj attım takipde kalın dedi.Haberler gelecek dedi.Ben anlamadım. Ha gelirse amt şanzımanlısını direk alırım ayrı konu.Sizin bilginz varmı ?
  10. E

Fordun rakunu hakkında aklıma birşeyler takıldı

Bu scooter b ehliyetle sürülebilcek diyoda otoyola çıkamadıkdan sonra ortalama 90 100 km sürat yapmadıkdan ve 150 km menzili bu süratlerde olmadıkdan sonra ben niye 4.5 saat şarj için bekleyeyim ? Bilgisi olan varmı bu konuda.Sırf b ehliyet sürücek diye 2. Martı scooterı çıkarmak belki mahalle...
  11. E

Boş yere yaşıyoruz gibi

Bende eşimde çalışıyoruz ikimizin maaşı 1000 dolar ediyo etmiyo allahın en vasıfsız amerikalısı markette tekerlekli market arabası sürüyo otoparkda düzenliyo ayda mininum 1.5k dolae kazanıyo.Eşim ben üni mezunuyuz yaptığımız iş ortalama bir iş kariyer yapılabilcek tarzda.Nasıl bir dünyadayız...
  12. E

1 kg altınınız olsa ne yaparsınız

Hep merak ettim şöyle 1 külçe altınım olsaydı ne yapardım diye.Herhalde başımın altında tutardım sürekli 😂
  13. E

İstanbulda ekipman satan yer tavsiyesi

Arkadaşlar motoru almadan önce ekipman toplamaya başladım.Kask mont vs bu tür kritik ekipmanları nispsten ucuza alabilceğim bir mağaza biliyormusunuz malının arkasında duracak kurumsallıkta.
  14. E

Fiyat performans kask tavsiyesi

Arkadaşlar evet böyle konular var ama bu dolardan dolayı herşey karıştı fiyatlar aşırı oynak.O yüzden soruyorum kusra bakmayın. 1500 tl verebilirim maksimum ekipman topluyorum ilk işim kaskı almak olucak bana ne tavsiye edersiniz fiyat performans olarak.Kendini kanıtlamış bir marka olursa çok...
  15. E

Cb125f ne zaman çıkar bilginiz varmı

Hırbonen yanlış yazdıysam affola bu forum üyesi bahsetmişti bu dolar yükselmeden alabilirmiyim acaba diye çıkış tsrihi vs bilen varmı
  16. E

Yüksek faizli bonolar gelirmi

Çillerin zamanında yaptığı gibi bi politika izliyo cb ama iş yapmıyo belli olsu enflasyon uçtu gitti.Bana yüksek faiz vericek bonolae devreye gieicek gibi geliyo yüzde 30 larda.İşin sonu yüksek faiz vermek çünkü kaçarı yok artık alım gücünü mahvoldu
  17. E

Abi yeter vallaha yeter bıktım

Arkadaşlar çıldırma noktasına geldim bu kur nedir bu mb kararları nedir ulan maden faiz indirdin dolara m0dehale niye ediyosun.En sonunda yüzde 30 faiz artışına getiricekler faizi görüceksiniz.Tl devlet bono yurtdışı faiz oranı yüzde 29 şu anda.Milleti mahvettiler.Hakkım haram zıkkım olsun 26...
  18. E

Letgoda dolandırıldım

Arkadaşlar dün letgoda kulaklık aldım adam bana orjinal ürün dedi ve ben eve gelince kulaklığın çakma olduğunu anladım iade istedin engelledi sonra pişkin pişkin mesaj attı ürün gara tili ve samsungdan aldım diye yalan atmıştı ürünü iade almıyor.Adamın tün bilgilerine sahibim fotoğrafı telefonu...
  19. E

Faizler artarmı düşermi ?

Birkaç güne bu karar hayatımızı baya etkilicek.Ben bu ay pas geçeceğini düşünüyorum.
  20. E

Kedim mısır ekmeği yiyor

Yanlıi duymadınız bildiğiniz mısır ekmeğini gömüyor.Bende brithis shorhair 4 yaşında bir kedi var.Kedi dediğime bakmayın 6 kilo ve evin bir bireyi artık.Mısır ekmeği yiyen kedi ilk defa gördüm.Bu nornalmidir.Yoğurt vs de yiyor.Mesela çiğ tavuk yemiyor veya çiğ birçpk şey yemiyor.

Yeni mesajlar