Arama sonuçlarınız

1. O

“Yolda kahve içmek isteyenlere çözüm: Kendi gidon bardak tutucumu yaptım”

Motorla giderken karton bardak kahve taşıma derdi hepimizi yormuştur. Ben de bu sorunu çözmek için gidona takılabilen kendi bardak tutucumu tasarladım. Önce 3D baskı ile prototip, ardından alüminyum + plastik kombinasyonu ile nihai ürün yaptım. Projede, “yap-sök-dene” mantığıyla küçük...
  2. O

Motosiklet zemin bağlama demiri

Herkese merhaba bu videomda motosikletimizin güvenliği için çalışmalara karşı yaptığım motosiklet bağlama kütüğü, zincirleme babası, zemin bağlantı aparatı artık dilimizde adı her neyse; yapımını göstermeye çalışacağım. İngilizcesi Motorcycle ground anchor olarak geçiyor. Herkese iyi seyirler...
  3. O

Hiç böyle bir telefon tutucu gördünüz mü?

Bu projede motosikletim için çok sağlam ve asla telefonu bırakmayan bir motosiklet telefon tutucusunun yapımını gösteriyorum. Elinde alet edevat olanlara şiddetle tavsiye ederim çok sağlam oldu gerçekten. Herkese iyi seryirler.
  4. O

Arora Max-T Easy Hakkında fikriniz nedir.

Başlıktan da anladığınız üzere bu motorsiklet hakkında bilgi ve deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Geçen hafta sıfır olarak satın aldım ama bu motorla ilgili internette hiç bir şey yazmıyor. Ben bunu tercih ederken biraz görüntü olarak çok beğendiğim için tercih ettim. Tabi satıcı...
  5. O

Dayanıklı şarjlı telefon tutucu ve far braketi - Biraz İnovatif ve biraz deneyesel

Herkese merhaba bu projemde eksikliğini hissettiğim güzel ve dayanıklı bir telefon tutucu ve far braketi yapımını göstermeye çalışacağım size. Sormak istediğiniz birşeyler olursa cevaplamaya çalışırım. Herkese iyi seyirler dilerim.
  6. O

Mükerrer konu silinebilir

Mükerrer konu kilitlenebilir kusura bakmayın
  7. O

Kendin yap motosiklet krikosu

Bu videomda orta sehpası olmayan motosikletler için tamir bakım krikosu yapımını göstermeye çalışıyorum. Sizde basit malzemeler ile bu tip ekipmanlar üretebilirsiniz. https://youtu.be/i4JXGMaT5I4
  8. O

Retro kanvas kumaştan motosiklet arka çantası yapımı

Herkese merhaba, aşağıdaki videomda kanvas ham keten kumaştan retro tarz bir arka çanta yapımını size göstermeye çalışıyorum. Herkese şimdiden iyi seyirler dilerim. Yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. :) https://youtu.be/yEv4xf1TrL8
  9. O

Yağ değişimi ve ötesi

Herkese merhaba ben Övgü, izmir Karşıyaka'dayım. Benim motorum MCT250 (27000 KM) ve ilk motorum alalı 1 ay kadar oldu toplamda 300-400 km kadar bindim, danışmak istediğim bir konu vardı. Forumda aradım ancak bulamadım. Motorumun yağını bu gün değiştirdim. Satın aldığım kişi yağı yeni değişti...

Yeni mesajlar