Arama sonuçlarınız

1. T

Strok boyu ve silindir çapı

Arkadaşlar 57.8 mm strok boyuna sahip bir krank var motorumda. Üstünde de 125 cc silindir takılı. Sormak istediğim strok boyu en fazla kaç cc destekler.
  2. T

Cup Motor cc yükseltme

Arkadaşlar merhaba cup motorumu 125 cc ye çevirdim ama krankı en fazla 125 cc kaldırabiliyor. Benim motoru 200 cc yapabilmem için ne yapmam gerekiyor. Ayrıca cup motoru otomatik şanzımana çevirebilir miyim. Olumlu olumsuz nasıl olur
  3. T

Motosiklet Fatura Sorunu

Arkadaşlar 2005 yılında yamaha galaxy marka 49 cc moped aldık. Uzun zaman kullanılmadı faturası kesilmişti ancak plaka ruhsat falan çıkartılmadı. Şimdi bu motora plaka çıkarmak istiyorum ancak faturasını kaybettim. Nasıl plaka çıkarabilirim yardımlarınızı bekliyorum. ---------- Mesajlar...
  4. T

Cub Motor Benzin Depo Yükseltme

Arkadaşlar Africa king 50 cc cup motor aldım. Depo hacmi 3.80 LT fakat ben bunu büyütmek istiyorum. Nasıl yapabilirim önerileriniz varmıdır ?
  5. T

Kuba TK 03 - 50cc

Beyler Kuba TK 03 50cc modeli heralde piyasaya farklı soluk getirecek gibi ama nihayetinde çin malı. Fabrika satış fiyatı 13.928 TL Bayi yanında 125 cc kit veriyormuş youtube da gördüğüm kadarıyla. Sizce bu paraya değer mi ? Silindir Hacmi: 50 cc Motor Tipi: 4 Zamanlı, Tek Silindir...
  6. T

Scooter Motor mu Cup Motor mu ?

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Motor bir tutku bir heves değil bana göre yaşaım biçimi. Sizlerden tercih konusunda yardım istiyorum. Daha önce 50 cc scooter kullandım. Şimdi scooter ya da cub modeller arasında kaldım. 2006 model 150 cc scooter...

Yeni mesajlar