Arama sonuçlarınız

1. omerowen

acil satılık cbr 125r

acilen ihtiyaçtan satılık cbr 125r siyat 4200 ytl motor çok temizdir istediğiniz her yere gösterebiliriz 2006 11. ay çıkışlı yani 2007 model
  2. omerowen

benimde motorum çalındı..!

nedir bu hırsız milletinden çektiğimiz hepsine lanet olsun ya motor sorun değil 1 2 milyar ama o hırsızı bulursam alnından öpüp dövecem ya motorda alarm var direksiyon kilitli otoparkta sen nasıl çalıyon kardeşim helal diyip öpecem sonra dövecem
  3. omerowen

kanuni racer 200 [u]

acil olarak paraya sıkıştığımdan dolayı satıyorum motorumu herhangi bi sorunu yan yatması kazası felan yok rengi mavi daha 1 aylık makina fiyatı 2800 rodajı düzgün yapıldı bakımları eksiksiz ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan...
  4. omerowen

kanuni racer 200 aldım

arkadaşlar bende kanuni racer 200 aldım uzun araştırmalarım sonucu kararımı kanuniden yana kıldım ve güzel bi seçim yaptığımın farkındayım şimdilik 150 km de bi sorunum olmadı yarın resimlerini eklerim :)
  5. omerowen

bi arkadaşa scooter alacazda bi yardım etseniz

arkadaşlar honda ve yamahaya gücü yetmediği için geri kalanları çin ve bi ramzey türk çin olaraka veya ramzey biraz bilgi verseniz kullananlar varsa adam akıllı bi şey alalım :) şimdiden teşekkürler
  6. omerowen

motor kazası :(

arkadaşlar bende bugün ilk kazamı yaptım olay ise şöyle ışıklarda kalktık nerden baksanız 10 veya 15. sıradayım önümde bi tane megan baya hızlandık motoru 3. vitese atarken bu araba frene bastı bende bastım ani bi şekilde ve motor kaydı altına girdi bende kaportaya çarptım :pr: neymiş yoldan...
  7. omerowen

usta arkadaşlar bi yardım ya kafayı yiyecem

bi motor aldım zealsun 125-47 cup modeli aldığıma bin pişmanım allah var motor çok harika lafım yok ama hani siz konuşurdunuz ya servis yedek parça konusunda şimdi anlamaya başladım bi şey bilmiyor servisim motorun sarj konjektörü arızalandı adama sorun var diyorum yok akü boş diyor aküyü sarj...
  8. omerowen

mersinli motorcular !!!

hafta sonu için bi gezi düzenlesek hem gezi hemde tanışma partisi olsa iyi olmazmı ne dersiniz biz zaten iki arkadaşız konvoy şeklinde iliglenenler olursa email adresim [email protected] hoşcakalın
  9. omerowen

manifolt hakkında yardımlarınızı bekliyorum

motorumu yeni almıştım gecen gün servise gittim usta kalabalığım dedi zealsun zs125-47 marka motor durduğu yerde bur bur bur ediyor sebebini sordum manifolt sıkıyor dedi manifoltu çıkartırsam eğer motorun rahatlar çok çevik ve atik olur dedi sesi felan kesilir dedi acaba haklımı usta bu konuda...
  10. omerowen

acil yardım ...!! ustalar

zealsun zs125-47 motor aldım nasıl iszce iyi etmişmiyim pek bi bilgim yok püf noktaları neler ne yapmam gerekir lütfen yardım şimdiden teşekkürler:salut:
  11. omerowen

selam arkadaşlar acil zealsun hakkında bilgi

arkadaşlar bende yeni üyeyim ve yeni motor aldım zealsun zs125-47 sizce nasıl iyimi motosiklet hakkında bilgisi olan usta insanlardan yorum bekliyorum şimdiden teşkkürler

Yeni mesajlar